3 х 10 chin up 3 x 10 pull ups 3 x 10 neutral pull ups 3 x 10 behind the neck pull ups 3 x 30 sec pull up hold епа доста е за денес
P90X Upper Body Plus 2 x 40 weighted one leg lunges 2 x 20 weighted skaters 3 x 20 коса клупа + странични стомачни 3 x lower ab hip raises 2 x 20 obliques Вежби за спојлери (supermans, side plank hip raise) Вежби за препони И нешто што ме мотивираше во тек на целиот тренинг: Your body won't go where your mind won't push it!
кардио + стомак Спојлер Cardio ( T25 ) + Fat Burning Cardio ( Hip Hop Abs ) Cardio Abs ( Insanity ) + Ab Sculpt ( Hip Hop Abs )
30 days shred day 3 level 1- Завршен! Плус вежби за задник и нозе од фемина. Девојки нешто што сакав да прашам.. Имам скоро 15 години и дали доколку се запишам сега на кошарка би се извишила неколку цм бидејчи во нозете посебно бутовите сум по широка и колку и да ослабнам сепак мислам пак ќе бидат широки... Што да правам?
Денес завршив со левел 1 од 30 деј шред... Не приметувам некои резултати ни не очекував кога за време на овие 10 дена јадев како луда(исто како и порано). А од утре почнувам со школо па да се надевам дека ќе ја средам исхраната за да не ми биде залудно вежбањево...
Мојот фитнес ден никако да започне постојано велам утре и утре но тоа утре никако не доаѓа или почнам 3-4 дена и се откажам ???Хелп самбади мотивејтми
Денес на менито: пешачење околу 7-8 километри и 1 час пилатес вежби (сконцентрирани на стомачните и нозете, па затоа сега не можам да одам по скали ). И еве една слика за мотивација - не толку за вежбање колку за обрнување внимание на исхраната
Го прифатив предизвикот, денес ми е шести ден треба да направам 75 чучњеви. Јас ги правам со две шишиња од 1,5л полни со вода, бидејќи немам тегчиња. Освен тоа вежба на орбитрек 3 до 4 пати неделно минимум 30 минути. Плус правам вежби за нозе и задник на total gym едно 10 минути секој ден и правам по 50 стомачни. Целта да се вратам во форма, качив некое кило плус во текот на бременоста.
Поради обврски малку паузирав со вежбањето, но повторно се враќам, сега со предизвик: Но да напоменам дека редовно пешачев, минимум саат време. Автобусите се непозната именка за мене
http://www.youtube.com/watch?v=y9raJrc-X9k цел час + 3 km трчање фујјјј доста потење за мрзливка како мене