мразам да: - варам кафе - одам до продавница - суредувам - местам трпеза за ручек и да ја собирам - да ме замараат безпотребно
Ооо, мразам кога мајка ми ке ми рече, ај иди до продавница да ми купиш нешто ! Лееееле, ја така улежана, уживам и сеа да и се облакам бла бла.. смрт ми е тоа!
Мразам да бришам прашина мразам ама мораааааааааам морам Мразам да одам во продавница и затоа праќам други да одат. Мразам кога треба да станам многу рано. Друго којзнае што мразам
мразам да пеглам.. мразам да одам во продавница секое сабајле.. мразам да пружирам и диплам алишта.. мразам да се карам ..
па мн работи мразам! мразам да пеглам кошули(го вртиш од таму,па од овде се гужва ),мразам да чистам со правосмукалка,да бришам прашина,мразам математика (повеќе од СЕ!),мразам да станам рано наутро,мразам да мијам садови,мразам да си ја средувам собата,(па и на брат ми плус)...Уште мн др има,ај коа ми текне ќе пишам.
Мразам да станвам рано за на школо ! Мразам ко ќе се карам со мајка ми за глупост,обична ситница ! Мразам ко ќе ме брзат за нешто.. Мразам ко ќе ме нервира брат ми Мразам ко ќе ми вика некој без причина! -.- Мразам ПМС!
Кога тепам бубачки. Па не е фер, два и пол, очите ми паѓаат а јас седам и ја чекам дамата што ми се пикна зад креветот да излезе. А таман се охрабрив да си легнам, си викам, ајде нека си стои на таванот, се стркала надоле... Мојот најголем кошмар - да ми падне буба врз лицето додека спијам. И мразам кога ќе ми остане флека на ѕидот. Почнав да ги викам гробници и досега избројав 5.
Мразам да вракам на коментари на фб...едноставно ми е досадно растргање баници дрн дрн...ИМА ЧАТ за тоа Ме мрзи да собирам алишта од тераса,ме мрзи да купувам и идам до продавница ....
мразам да се распраавам со било кого за ситниции мразам да одам до продавнцаа мразам да решавам задачи математика маразам да станвам рано мразам некој да ме тера да правам нешто а нејкам!
Мразам да ги решавам тие идиотски задачи по математика, знам дека послем за ништо нема да ми требаат xD
Мразам кога ќе ми речат свари кафе па макар и прв пат во денот да ми викаат. Мразам кога сестрами ми или мајка ми ми вика здипли ги и разнеси ги алиштата. Мразам кога баба ми ќе изиграва арамија навечер ко за јадење да не и даваме. Мразам кога мама ќе пуши по 533435765 пат во денот и што е најтрагично јас го дишам чадот. Мразам кога правиме некое благо со сис ми и морам ЈАС да одам до продавница да докупувам што треба. И работата што ме вади од патики е кога ќе видам дека сестрами се оставила подотворено уф Ама баш се комодичето,шкафот за книги,ранецот(и после кога и фали нешто цацко и е крив),шефоњерот,лабелото,шкафот за вилушки и лажици во кујна, некој ден и фрижидерот ќе го остави подотворен. Значи не го затвора до крај туку до пола и доста е ааааааааааааааа и ја мразам таааа лоша навика
Мразам да се пеглам . Мразам да се спремам за излегување. Мразам да се шминкам . Мразам ПМС. Мразам да одам до продавница. Мразам да шетам низ чаршија секој ден . Мразам да правам нешто затоа што морам а не затоа што сакам. Мразам да одам во ист кафич секој ден . Мразам да чистам дома , да суредувам .
Мразам кога морам да одам на продавница.. ии кога онака си се излежувам и доаѓа некој и ми велии ејј ајј направи го оваа ова и ова... аууф... смртт..