Мразам да шетам по бутици, да пробувам алишта. Мразам кога не можам да си најдам бројче од моите омилени сандалки. Мразам да се карам со некој за ситници. Мразам да се приклучувам на новиот chat на facebook. Мразам да ја пеглам косата во лето. Мразам да се фарбам. Мразам да молам некој за нешто. Мразам да станувам рано .
Мразам да станувам на сабајле Мразам да си ја вадам шминката на вечер Мразам да пеглам Не ми текнува друго
Мразам кога треба да станувам рано. Мразам кога треба да варам кафе. Мразам кога треба да си го местам креветот. Мразам кога јас последна си легнувам дома и треба да изгаснам се од типот на телевизор,сијалица и.т.н Не ми текнува уште,ако ми текне ќе допишам
Мразам да спрортирам алишта Мразам кога треба да ја средувам мојата соба Мразам кога треба да го будам брат ми Мразам кога ме тераат да јадам после 8 навечер Мразам кога ми викаат дека сум премногу слаба Мразам кога ќе ми избледе апликацијата на некоја мајца Мразам кога неможам да најдам соодветен број или боја на гардероба или чевли......... итн
Мразам да станувам рано на сабајле Мразам и кога ќе станам од спиење во 15-16 часот. Мразам во лето да ја пеглам и фенирам косата. Мразам да бришам прашина. Мразам да ја вадам шминката навечер. Мразам кога навечер се е затворено а јас немам цигари или нешто благо за јадење. Мразам кога татко ми ме тера да му варам кафе. Мразам кога за цело друштво (5 другарки) треба да сварам кафе. Мразам кога барам нешто и ми го нема а пред 5 минути сум го видела некаде. Мразам кога ми е ладно. Мразам кога некој нема да ми врати одма на чет. Мразам што сум мрза.
мразам коа малиот прст од ногата ке го удрам , мразам коа моите ме замараат да идам до продавница , мразам коа неам батерија на телефон , мразам коа треба рано да станувам за да фатам автобус за школо.. итн итн .
мразам да пеглам мразам кога ке ме разбудат мразам кога ке паднам на испит мразам кога на некој му зборам а он не ме рецка....
мразам да пеглам мразам кога ми викаат да успорам мразам да станувам рано мразам кога е многу ладно/топло мразам кога "нема што да облечам" мразам свивање алишта и ме нервира кога некој се облекува поубаво од мене а ги има многу и сега ре4итеми самобендисана си
мразам да бидам дел од метежот скопски, мразам решавање задачи математика :geek: :geek: и физика, мразам да ми поставуваат глупи прашања, а за физички работи не ме мрзи ништо
Да се пакувам! Секогаш заборавам нешто, секогаш има нешто што ќе ми притреба ако не го земам, и секогаш, ако земам 10 блузи, ми текнува баш на таа 11та што е оставена дома, или во Скопје, или е во некое ќошенце збуткана па не знам каде е.