Мразам кога некој ке ме распраша.. мразам лицемерие, караница, љубомора и мн дрѕги работи Иии мразам кога јас ке кажувам едно а тие другоо по моее ке биде и ..........
мразам кога треба да станам рано и одма да одам на ајродром или мразам кога треба да одам на некој досаден состанок кога треба ба одлучам мегу две највазни радоти кога работам нешто тимски и некој ми наредува изиграв шеф јас овие работи ги мразам
мразам да станувам рано сабајле и тоа за во школо мразам да учам!! мразам кога мајка ми ќе ми заповеда нешто да напраам ...мн голема мрза сум
мразам коа треба да се симнам до продавница, мразам коа треба да им направам кафе, мразам коа на некој треба да му се правдам..и мразам да учам нешто досадно и неинтересно!
Мразам кога некој ме копира и намерно прави да има се како мене Мразам глупи луѓе што немат врска со светот како функционира Мразам да ствам насабајле, да ме прекунува некој у нешто и мразам некој кога ми оди контра а врска нема
Мразам кога некој ми бара мастика а се наоѓам во ситуација да неможам да буричкам низ чанта пошто имам милион работи во неа
Мразам да пакувам куфери и незнам зошто секогаш кога ги пакувам за назад нема веќе место во нив за некои работи а нема логика оти ништо не сум додавала со истите работи патувам
Мразам кога треба да вежбам математика и вежбам по цели денови и пред колоквиум сфаќам дека ништо не знам. Мразам да постилам, диплам, пеглам алишта. Мразам да станувам рано. Мразам кога некоја "усијана глава" убедувам дека не е во право.. Мразам кога правам глупости несвесно и после се карам со дечкото Всушност многу работи мразам ....
Мразам секое сабајле да го палам огинот. Мразам што секое сабајле морам да станам а ладно во собата...
Навистина има многу работи што ги мразам, па затоа ќе напишам повеќе. - Мразам кога некој ме лаже. - Мразам кога треба да станувам за на школо, а неопишливо ми се спие. - Мразам кога на тренинг не даваат да играме со микаси. (можеби звучи смешно, но навистина е така ) - Мразам кога не сум научила за испрашување, а БАШ МЕНЕ ќе ме кренат. - Мразам кога умирам за благо, а дома немам ни трошка шеќер. - Мразам кога учам, а сум несконцентрирана во тоа и мислам на милион други работи. - Мразам кога сум нервозна, а нервозата ја истурам на човек кој нема врска со тоа. И уште куп други работи. Јас мислам доста се.
Мразам да чистам со правосмукалка, Мразам да јадам компир манџа, Мразам некој да ме гледа во очи и да ме лаже, Мразам лицемерни луѓе, Го мразам раскашавениот снег......