-да го шетам кучето кога сум изморена -да станувам рано за на работа -да учам за факултет -да држам диета СВЕ МЕ МРЗИ МРЗА ЖИВА СУМ СТАНАЛА
-Ме мрзи да станувам наутро за нашколо -Ме мрзи да учам -Ме мрзи да си ја средувам собата и гардеробата.
мразам кога ме лажат мислат дека им верувам а ги читам ко букварче.. мразам кога некој по дома(највеќе брат ми) ме тера да правам нешто.. а ме мрзи.. ахахаа и уше еден куп работи ме мрзи да пишам .. хх хаха
Мразам да си ја средвам собата, а баш утре тоа морам да го направам Аман па и онаа мајка ми како еднаш не се смилува да ми ја среди
Прво мразам да станувам рано, кога станам и кога видам дека немам цигари мразам одма да се облекувам да се средувам за да одам да си купам, мразам кога некој доцни, мразам да чекам за нешто што сакам да го имам, мразам голема бучава, галама
Мразам да станувам рано, мразам кога некој ме замара, кога ми е досадно, кога некој се прави паметен а не е...
мразам кога одам на гости и цела соба смрди на цигари мразам неправда мразам кога некој ме тера со сила да му се ИЗВИНАМ, знае дека никогаш не го правам тоа мразам кога некој ке ми понуди сирење,урда и сок мразам празни ветувања мразам кога некој ме лаже, јас веќе ја знам вистината