-Мразам да одам во продавница. -Мразам да варам кафе. -Мразам да ја раскревам масата после јадење. -Мразам да ги собирам алиштата. -Мразам да чистам.
Мразам кога треба да станам рано Мразам кога треба набрзина да излезам а незнам шо да облечам Мразам кога треба да мијам садеви Мразам кога треба да ги лажам моите
мразам да станувам рано,да варам кафе,да мијам садови......мразам кога некој ме прекинува во лежењето пред тв и усте тон работи кои ги мразам
Мразам да станувам воопшто. Би си спиела цело време. Мразам да усисувам. Мразам да чекам автобус. Мразам кога после бањање пешкирот за нозе треба да го ставам на када. (мислам дека има многу бактерии ) Мразам да бришам маса од трошки
- Да станувам. - Да чекам автобус Од следната недела тешко мене... - Да чекам некој 5498 саати да ми врати. - Да пишувам големи домашни..
Мразам да средувам по дома, мразам да станувам рано сабајле, мразам до продавница да одам, мразам кога на сред јадење некој ке ми побара нешто да му донесам и уште многу многу работии
Кога ќе дојди некој гостин на баби4каа крем4етоооо да праај кафе е тоа најмногу го мразам.. И да ме разбуди некој наутро ми доаѓа да го задавам
Мразам да јадам навечер мразам кога треба да миам вагани мразам да чекам некого мразам да ми жежи мразам да ми студи го мразам патоот до школо што е долгометражен
Мразам да се лакирам. Мразам да чекам. Мразам да одам во продавница. Мразам дволични,неискрени и прости луѓе,кои се обидуваат другите да ги направат прости Мразам кога некој ме провоцира или ме прави љубоморна. Мразам да станувам рано....и многууу други работи.
мразам да одам по продавници да разгледувам и пробувам алишта друго шо мразам е ко ке треба да одам некаде и да станувам многу рано шо е чудно за мене