Мразам да чекам! Мразам да станивам рано! Мразам кога ми наредуваат! Мразам да мијам садови! Мразам да пеглам алишта! Мразам да учам! Мразам караници! Мразам тепачки! Мразам исфрустрирани и неодговорни дечишта! Мразам алколичари,мањаци,сељачишта!
Мразам да мијам садови, да правам нешто што не сакам (под наговор на другарките), некој да ме буди, кога пее сестра ми, шмизли и слично
Мразам кога треба да учам,а надвор времето е преубаво! Мразам да мијам садови! Мразам да јадам манџи!(посебно кога сум многу гладна ) Мразам кога ме лажат! И уште мноогу други работи..
Мразам некој да ми заповедува,мразам клише муабети,мразам некој да чекам,мразам ситен дожд,мразам лицемери,мразам луѓе без смисла за хумор,мразам романтика, Мразам... Кога ќе размислам помала е листата на работите што не ги мразам.
мразам да учам мразам лицемерие мразам кога ми е растурено мразам да средувам низ дома мразам да мијам вагани мразам кога мајка ми ќе ме натера да направам нешто...
Mrzim kad zaboravim kljuc od kuce pa moram da prespavam kod decka :/ HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA Mrzim kad si online i neces nikad da se javis ..
Да ме остават да нагаѓам ,како што си има навика дечко ми. Да исполнувам било чии заповеди - сори ,на мене е да не ги испочитувам! Да си легнувам рано навечер и да станам во рано утрото. Да ја вадам шминката пред спиење и да облекувам пижами. Да јадам штом се разбудам. Да бидам лицемерна ,ама морам со една типка
мразам да ја раскревам масата после ручек мразам кога треба да пишувам домашна за нашколо мразам кога баш сум се вратила од продавница и повторно ме праќаат и сл. мразам кога треба да станувам за нашколо мразам кога не сум расположена да средувам соба мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам мразам , ЕДНОСТАВНО СЕ ШТО НЕ МИ СЕ ДОПАЃА, ИЛИ ШТО НЕ САКАМ ДА ГО ПРАВАМ.. Е, тогаш ми иди да си пукнам ilent: И нормално некои човечки особини како лицемерие, дволичност и мнмнмнмнмн др.. ПОЗЗЗ !!!
Прво и најпрвично е што мразам да станувам за на работа од сабалје Абе ми се спие ми се плаче. Друго што мразам е кога некој ми кажува што да правам, а во тој момент несакам да го правам тоа (по извесно време ќе го направам кога јас сакам). Мразам да ме разбудуваат кога спијам најслатко. Мразам да ме клеветат за некои работи кои јас не сум ги направила....уффф има многу ќе треба во spoiler да пишувам хехе башка тоа и ме мрзи сега да пишувам. Наредна прилика ќе се надополнам.
мразам да мијам садови,мајками често ми вика поради тоа , мразам кога нешто е ветено а не е исполнето, мразаМ зима затоа што мразам да имам дебела и многубројна облека на мене, мразам да не ми е средено околу мене , мразам да одам на продавница освен ако одам по нешто што мене ми треба , мразам да станувам раноооооо