мн работи мразам..хмм па мразам некој кога ми соли памет, мразам кога некој ми префрла а јас неможам да вратам.. мразам кога ке ми ги снема парите шо сум ги собирала долго време..мразам кога некој ме тера на сил нешто на направам..ете од околу..
Мразам кога некој ми се прави паметен, мразам да станувам рано, мразам лицемери, дволични, неснаодливи, брзоплети, си го мразам тоа што и јас некогаш сум брзоплета. Добро де не дека мразам, ама несакам xD
Мразам кога знам дека треба да станам од пред компјутер а не станувам не дека многу убаво ми е тука, имам сто поинтересни работи да направам ама ај
Мразам дволични и себични луѓе,мразам да одам до продавница,да станувам рано,мразам да одам на училиште и мрАЗАМ да учам
Мразам кога ѕвони домашниот телефон, па морам јас да станам да се јавам бидејќи ми е најблиску. Мразам кога ќе се наместам во мојата постела, со еден куп ќебиња и ќе ми се приоди во тоалет. Мразам кога сум болна или настината, па се што правам е кашлање и кивање, без престан. Мразам кога ми е затнат носот, баш во тој период ќе ми снема парфемче, па неможам да го мириснам.
Мрзам коа собата треба да си ја средам. Кога неможам да си го најдам клучот а се брзам да искочам. -.-
Мразам кога сум во брзање, а не можам да најдам нешто, мразам да ме испрашуваат (од типот кај беше, кај ќе одиш, па зошто, па како, па што), мразам кога ќе ме пратат до пазарче (ич не ми се оди), мразам да чекам.
Мразам кога треба да станам рано.. А скоро секој ден распустов станувам рано. Мразам кога неможам да заспијам навечер... и то, сеа за сеа
Мразам кога треба чистам генералка Мрзам кога во сред разговор со некоја друга личност некој ме прашува нешто Мразам кога треба да одам до продавница Мразам кога сум лута да ме прашуваат што ти е? Ние ли те налутивме? бла бла бла....
мразам кога пред излегување ќе ја растурам собата,и кога ќе ми се насоберат алишта еден куп треба да ја суредувам