Мразам да зависам од некого..мразам да ми се мешаат во животот, мразам лицемерие, лага, циничност, расправии.…
Мразаамммм да пеглам перде ( ), мразам караници,мразам ЛИЦОМЕРИЕ,мразам да станувам рано,мразам кога сум натоварена со кеси од пазарење ( и во исто време ми се мочка а и треба да отклучам дома ) ууф што попрво..мразам кога врне ( тмурно нема шо да се прави ) мразам кога пишува на излог -50%попуст а,внатре цени од 4 илјади ден ...
Мразам да правам работи што не ме исполнуваат мразам да станувам рано, мразам кога некој ми заповедува, мразам да одам сметки да плаќам, а најмногу од све мразам и сум страшно нервозен кога надвор врне и времето е никакво тогаш незнам што да правам со себе
Мразам коа се осеќам како да му зборам на ѕидот, мразам кога мајка ми ми наоѓа замерки, мразам кога каснам, мразам кога некој погрешно ќе ме разбере, мразам кога некој изиграва "паметњакович"
Da peglam , da usisuvam sekoj saat ( a mebelov eden pomosnik za stvaranje prashina po doma , mu nema ramen ) , da gi diplam alishtata