Мрзам кога треба дома нешто да се исчисти,или да се измијат садови...исто мрзам кога ќе треба за 5-6 души кафе да варам,и тоа на ова топло јас да седам покрај шпоретот,и најмногу од се мразам кога лежам и некој ќе ми рече ај дај ова или она(најчесто мајка ми) и нормално мојот одговор е ме мрзи,а она во нејзин стил - ќе побараш нешто од мене.....и морам да станам
Мразам кога треба да се депилирам,мразам кога треба да станам од кревет зашто ми се моча , мразам да мијам садови,мразам да скитам по милиони продавници за едно парталче, мразам да се КАРАААМ , мразам кога треба во најжешкото време јас во автобус да се возам , мразам кога треба да одам во продавница а провдавацот ке ме дави два саати од пуста досада, мразам и да усисувам и мразам да пишувам пораки на мобилен. ете така мал список на тоа што јас мразам.
Мразам да се депилирам ко многу други девојки тука Мразам да пеглам и да мијам садови, да одам до продавница и да правам нешта кои не сакам да ги правам, а сум приморана
Мразам кога некој ми лупа низ куќа уште од рани зори и ме скорива за бабино здравје ,мразам да ми дојди некој на гости и да ми отседни цеееел ден кај мене,дури не пушти корени мразам да разговарам со мајка ми за било што (обавезно секој разговор завршува со кавгишта),мразам ко че ме бара некој само по потреба,а инаку не ме познава,мразам ко че го молам дечко ми да излезиме некаде,а тој се молкни ко црв по креветите,мразам курви шо се прават поштени...И најважното - МРАЗАМ МРАЗАМ И МРАЗАМ ЛУЃЕ КОИ МАЛТРЕТИРААТ ЖИВОТИНКИ !!!!!!!!!!!!!!!
мразам кога некој ми касни,ветува а не исполнува,кога ќе ми откажат за испаѓање,лаже и изневерува....ако ми текне др ке допишам
Моментално ,многу си го мразам животот... Мразам што не се чувствувам исполнето, мразам што се осеќам вака тешко и празно. Мразам што работите не се одвиваат по друг тек....
мразам да мијам садови! мразам да варам кафе само кога сум на работа. мразам кога треба да станам рано...