Мразам да пеглам алишта, е тоа најмногу... иииии мразам кога некој ке ми се фати на инат зошто никогаш не попуштам ха ха ха и кога знам дека грешам одам со глава у ѕид ама не попуштам хаха
Мразам да правам работи каде што не можам да избирам,едноставно морам да го правам тоа!Истото не вклучува пеглање,чистење,учење или слично.А утре ми следува баш една таква работа...
Мразиш кога на девојка ти и касни ПМС? ох,ноу,па ти ја преферираш во тој период,или не ти е баш јасно што е ПМС?Мене така ми стои
неможам да смислам миење садови...ми се умира ама и мама е греотка се сама да прави така да и помагам со садовите
Мразам да ставам ко будала секое сабајле во 6 за да одам на школо мразам да седнам да учам мразам да чистам по дома мразам кога ми наредуваат
Мразам да правам нешто што јас не сакам да го правам, што не ми е по ќеф, а МОРАМ да го правам - или бидејќи е морално или поради тоа што некој друг ме тера! Ако е морално, ај можам некако да го направам, али ако некој сосила ме трера да правам нешто што не сакам, придружно со оние изреките: „Леле те молам...“ „ако не го направиш тоа ќе ти се налутам...“ „Срце си те молам ај...“ „не биди таква...“ ТОА највеќе го мразам!
Мразам....кога веќе сум легната да станам да го земам полначот пошто тел ке ми цркнит до сабалје, мразам да бришам прашина( и алергична сум) , мразам да одам по неодговорни луѓе кои не знаат ништо да средат и да остават на свое место , мразам да станвам рано за да повторам пред колоквиум.....
Мразам да станувам рано за во школо,мразам да учам за тестови,мразам да чистам,мразам кога имам спор интернет и уште многу други работи
Мразам да учам..Ама то ти е. Мразам кога ми се ДЕРАТ !!! Мразам кога некој е тврдоглав и ми води инат ( а знае дека не е у право) Мразам кога кје ми свртат нешто од тв
Мразам да станувам рано,да мијам садови,кога некој ми се праи нешто што не е,да учам и уште многууу други работи
Мразам да станувам рано за во школо,а сеуштее сакам да си останам во топло креветче Мразам кога на некој ќе му се раздерам зошто сум нервозна,а после се каам... Мразам да одам во продавница