-Мразам неодговорност -Мразам лицимерие -Мразам несовесни -Мразам кога некој ми кажува што е добро за мене, а при тоа ни самиот не знае што е добро за него. -Мразам кога некој сака да слушне нешто лошо за мојот живот за да ја оправда својата болка. -Мразам луѓе кои ме предале. -Мразам исмевање туѓи недостатоци. Многу се запишував, доста е П.С душата за вас ни си.ја полнам со јадови за да ве мразам, ама вашите постапки да.
- Мразам кога со некој разговарам на телефон и некој друг се вмеша и само ало и другата страна почне да зборе со некој друг и пак ми вели ало и се така. - Мразам да повторувам некои работи два пати или повеќе. - Мразам кога некој ќе ме рече дека си ма, што правеш ма. - Мразам кога некој за сите знае се, а за себе ништо. - Мразам лицемерие, неодговорност, завидливи, љубоморни луѓе. - Мразам кога ме напаѓаат.
Мразам кога: - ме гледаат у очи и ме лажат - ми се умилкуваат - лицемерие и сарказам - лечење комплекси свои врз недолжна особа - себичност - неправда
Мразам кога: - ме гледаат у очи и ме лажат - ми се умилкуваат - лицемерие и сарказам - лечење комплекси свои врз недолжна особа - себичност - неправда
Мразам кога: -љубителите на хип-хоп ги нарекуваат наркомани. -некој одлучува во мое име. -некој ме лаже гледајќи ме во очи но не му оди добро. -ме бараат само кога им треба помош. -нас непушачите не нарекуваат глупави. -ме тераат да јадам.
Мразам смотани луѓе кои ај да речеш еднаш,ама можат многу често телефонот да си го остават дома без да заприметат,исто ташна,новчаник...луѓе кои не ценат туѓо време . Злобни и љубоморни,егоисти,искомплексирани...Луѓе од типот молчи толчи....ми се гади од такви...
Мразам кога се дома ке исчистам (со мало дете се знае колку може дома да е чисти) и ке дојде некој на гости си чевли дома ке ми влезе Мразам кога една личност љубов и вниманието не му значат ништо ... Мразам негативни луѓе...
Мразам кога некој касни. Значи договорени сме во толку и толку да идеме на кафе и тие доаѓаат после пола саат. Кога некој ме лаже во очи.
Мразам да зборувам на телефон повеќе од 2 минути, мразам непедантни особи, мразам бучава, мразам луѓе што мислат дека се знаат.
Мразам "сељачишта", мразам кога некој ме лаже и мисли дека му верувам,мразам дволичност и неправда. Мразам кога некој ке ме допре за уво,одма спремам повратна.
Мразам кога ме лажат, а ја знам вистината Мразам неправда, дволичност, лицемерие, мразам кога некој ми се дере, мразам непочитување, мразам неверство, мразам предавство од блиски личности. Го мразам и него....
јас ништо не мразам ...само несакам луѓе кои цело време лажат , кои се дволични и себични , луѓе кои си го чепкаат носот бјак .. Исто така несакам некој да ме понижува а не се погледнал самиот себе , некој кој мисле дека цел свет се врте околу него , кога цело време само се фале , и луѓе кои зборуваат позади грб .. Луѓе кои се негативни , нељубезни, невоспитани и што секаде си го пикаат носот .. Исто не ја сакам оваа поделба на народот ( боја , религија , нација и сл .. ) сакам сите да сме еднакви сите да можат малку да бидат попозитивни и подарежливи .. И не ја сакам оваа демократија сите не лажат само ...
Мразам инат и тврдоглавост иако се тоа и мои особини.. Ама најмногу мразам гордост и кренато его до небо онаму каде што не треба да има.