го делам истово мислење дефинитивно..а и врска како врска ја сфаќате многу озбилно .абе мајката не е брак па дали ќе се разведеш па што ќе правиш јас не се замарам ... најсреќни ќе бидете кога нема да ја протолкувате секоја минута што ја поминувате заедно.. мој совет само relax...take it easyyyy
Јас сум поише за врска барем сигурно ми е , а тоа мување ми е без везе а поготово што сум таква мора да има некоја хемија за да се смувам со некој... Затоа барем знам ќе се замарам за дечко, а не за некој што утре можеби ќе биде со друга
врска врска ама во свое време не да се фатис со некој од многу рано па цела младост со него да ја поминеш и да е касно и за излегувања мувања ххх
Зависи на кој налеташ.. Со секого неможеш да бидеш у врска, можеби има премногу страст и хемија ама нема други нешта што ќе те натераат да посакаш врска со одредена личност.
I jas sum.za vrska isklucitelno iako mn dami nesakat zatoa.sto im.velam.deka.sjm.za nes poseriozno deka.33 iam.ne.mi.e.do muvanja neli
Зависи од оној спроти мене . Имаше еден , што да не беше 5 години постар од мене , ќе бевме уште долго во врска . Со маж ми пак , имавме некоја страст , некоја хемија , ама не бевме за врска . Подолго време бевме онака " на повик " така да кажам . Ако сакам да излеземе - ќе му се јавам . Ако сака да излеземе - ќе ми се јави . Покасно почнавме врска , па почнаа и турболенциите . Раскинување , нервоза , повик , секс , врска , раскунување .. и така у круг . Се додека не пресеков . Кога раскинавме за последен пат , одлучив да не се нервирам повеќе . Ако е судено , ќе биде . Ако не , идемо даље . Тој се нервираше на мое место . Ме бараше на секој саат . Знаеше дека излегувам секоја вечер со екипата , па се почесто доаѓаше ненајавен . Една вечер ми призна дека ме засакал , побара уште една шанса . Реков не , доволно ти дадов . Ме убеди некако на крајот . Му дадов уште една последна шанса . Еве не денес со две деца сме .