Имате песна за секоја поза?????? Јас не сакам музика. Сакам да го слушам и најтивкиот звук од него за да го слушам секое негово уживање, како го чувствува секое движење. Сакам да ме чуе кога ќе кажам побрзо или полека. Сакам да свршувам додека го слушам како воздивнува мажот кој го сакам, а не некој кенди шоп да ми пее. Поубава музика од воздушката на љубовникот нема. А вие денсајте, место секс да имате.
Па зошто да не ама обично немаме време за музика да пуштиме. Пуштаме било што колку да не не слушаат комшиите xD Еве една песна која е совршена за време на секс. Ќе ви ја отвори само ако имате профил на youtube http://www.youtube.com/watch?v=q1L-kHhs ... kx&index=2
Со мм кога има случајна музика додека е упален тв да ни зева неш,ама со бившиот постојано пуштавме некој за галење па некој за дивјаци во позитивна смисла било је врло интересантно
Има некои песни кои ме асоцираат на секс и ме палат ненормално. Доколку некогаш осмислам некоја волшебна вечер за мене и мојот партнер таа би била зачинета со следниве песни. предигра Почнувам со Beyoncé - 1+1. Следна на листата е David Bowie - Absolute Beginners, Freddie Mercury - Too Much Love Will Kill You. Се загреваме со lollipop - lil wayne, Shakira - La Tortura, Justin Timberlake - SexyBack, LL Cool J feat. Jennifer Lopez - Control Myself. И на крајот со Aerosmith - Janie's Got A Gun, Nazareth - Love hurts, Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around. ( крајов ми е крш ) Имам уште неколку песни но себично си ги чувам само за мене.
Абе вие имате секс по сценаријо? Душо почекај уште малку, има уште една песна од предиграта, душкај ме уште малце,а може да изиграме и една партија бриџ. Или душо побрзај више ќе ни почнат песните за афтерот! Пушти таму еден фолдер нека тера, евентуално една плејлиста од јутуб, специјално барана под називот секси компилејшн!
http://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ На почетокот е најубава! Спојлер не припаѓам во темата (don't judge please)
Пуштаме музика и онаа која ја пуштам баш не загрева.Е сега таа музика е тивка за да ја слушаме ние а и за да не не слушаат неговите што правиме.Некогаш најдам некои секси песни кои ке вртат постојано,а кога не е планирано или немам време само го вклучувам телевизорот колку да не се слуша и толку.
Ако сакате вистински да уживате во сексот и да бидете целосно опуштени, тогаш вистинскиот избор сум јас Добро де мислев на музиката на Јохан Себастијан Бах.
Музиката е повеќе за предигра отколку за самиот чин. После кога ќе се занесеш, ништо не ни приметуваш околу тебе, па не е ни битно што оди на радио. Мене во тишина ми е без врска, доволно е тивко да оди некоја плејлиста со сензуални песни. За на крај кога ќе лежиме заедно и ќе се обидам да му се извлечам од под раце, да ми рече: Чекај уште една песна