Мислев единствена сум со такво мислење на темава. Си има самиот чин своја “музика“... барем според мое скромно мислење.
муабетов шо ќе го кажам сеа не е за у темава ама еднаш ни се има десено онака да се олабавиме и си работиме на нивоу и само шо престана песната се пушти од никде никаде АБРЕ ВОДЕНИЧАРЕ се убивме од смеење а на типов инстант му се спушти ахахах смешки
Сеедно ми е мене. На почеток ја слушам, после не Сум имала досега неколку пати секс со музика но со случајна музика, не некоја одбрана.
Одлична колекција дечки. Си симнав 20 песничиња и си ги ставив во MP3 стикче за во кола, ќе се најде Еве го мојот избор:
Замислете турбо фолк или хеви метал, транс за време на секс? Јас мислам дека оние што сакаат по груб секс сакаат музика додека романтичарите уживаат во тишината и воздишќите. Јас лично не сакам или ако има тоа да биде класична музика онака тивко да ме опушти.Може и пригушено светло, не сакам темница, сакам да го излудам со моето тело, посебно кога јас сум одозгора.
Може и така, а може и обратното. Кога практикуваш погруб секс, можеш да уживаш и во звуците, стенкањето, плескањето, врисоците. А кога практикуваш поромантичен секс, можеш да си пуштиш некоја романтична песна, можеби песната кога сте се запознале или некоја заедничка омилена што опишува некој дел од вашата врска па тоа дополнително да ве возбуди. А за светлото во право си, пригушено црвено светло е подобро отколку темница. Секс со поглед е страшна ствар
Не обожавам музика за време на секс .. Хахах Сакам мир и тишина и да се слушаат оние звуци од задоволство ха
хахаха .. пуштаме секогаш музика (случајна), чисто колку онака да свири. Инаку не слушаме што пее, не обрнуваме внимание на тоа.