Еве одамна нема пишувано, па време е за рециклажа мислам. Плус има нови песни и музики кои се хитови. На која би воделе љубов?
Некако ме деконцентрира музиката, претпочитам да е тишина... Како што пишала членката над мене, подобро да се слушаат воздишки и други слични звуци
So tivka muzika (zavvisi kakva) nesto relax primer ne mi preci se slusaat i vozdiski i se drugo. Sakam muzika za vrevme na sex
Понекогаш да се слушаат воздишки но сакам и тивка сентиш музика сакам да е секогаш поинаку разновидно.Се едно исто досадно ми е.
хахахаххаха. Ќе кажам туѓо искуство. Другарка ми се фалеше како со музика имале секс, и кажав да запамти кои песни ги слушале. Потоа им броев колку минути им траел сексот. И мојот сопруг порано кога го имав прашано да пуштиме песничка ми кажа зошто се пуштаат музики за време на секс. Најчесто пуштале за да бројат време без да бројат, некои женски си ја буделе стрипризетата во себе на одредени песни, а некои женски биле толку срамежливи и стегнати па со музика полесно се опуштале. Па сфативме дека не ни треба музика.
Може и со музика и без. Кога е со музика сексот, обожавам онака диско ритам и секс во ритам со музиката. Додека кога имаме секс во тишина кој исто го обожавам, сакам да ги слушам воздишките од партнетката додека и правам орален, а исто така ме пали кога слушам плескање-шлапкање