Фала на одговор може ли да ми кажеш општо дали звучат добро - пеењето како и музиката? дали прават добра забава? Повеќе ми е важен забавниот дел, народно ќе има многу кратко.
Предобро звучат, не се класичен бенд за ора, иако ќе свират и тоа ако се договориш, баш журка прават, и се препозитивни. Баш се за забавен дел врв.
Zdravoo Edna mala pomos,dali artist band ili happy end Sakame na pocetok narodno ama sepak zabavniot del ni e pobiten,da ima zurli tapani
Здраво на сите Неодамна правев свадба и сакам да споделам едно многу убаво искуство со бенд од Велес - Trinity Band. За дечките можам да кажам само убави зборови, професионалност и врвна изведба. Нашата свадба беше во правец повеќе кон забавно, но што и да одлучите дечките се врв!
Зарем не ви е срам да креирате профили и да кажувате невистини??? Знаете ли дека можете за ова да завршите во полиција и на суд? Сте договориле свадба со нив и секако дека треба Капар да се даде. (Кога, на пример, резервираш бенд, ресторан, или стан, често ти бараат капар — тоа е сума што однапред ја даваш како потврда дека ќе го задржиш терминот или договорот. Ако ти се откажеш, капарот не се враќа. ) Вие сте ги договориле и сте им дале капар па после неколку месеци ги откажувате притоа ги лажете дека СЕ ОТКАЖУВА СВАДБАТА а вие сте договориле друг бенд.
Стефи, вокалот на Дуо Дис е со музичка академија и професорка во средно музичко. Не е приучен вокал. Има прекрасна енергија и супер звучат. Јас ги знам од свирки, ама и на две свадби сум била со нив, супер забава и атмосфера прават.
Здраво на сите. Сакам да споделам едно позитивно искуство со Feedback Band со пејачот Јане Славов Свиреа кај нас на свадба и предобра атмосфера направија дечките и топла препорака за нив без двоумење.Најдобри!
Исто!! Свиреа и кај нас пред 3 недели и се врв, презадоволни сме. Немаше гостин што не ја пофали музиката, од младо до старо играше. Штета што Јане си оди од бендот.
Како може бендот да откаже? Тогаш се работи за непрофесионализам и секако дека ќе си го врати капарот.