Za sto se odlucivte? Vo slicna dilema sme, a gledam deka sega periodov ne se bas aktuelni malite veselbi...
Zdravo na site, nova sum na forumov Sakam da mi kazete mislenja za muzika za svadba drim tim, sigma bend ili feedback
Кај мене беа Сигма бенд и беа феноменални! Дечките се млади и полни со енергија, душа оставија од свирење, а Омар како пее - растура. Осуммина се во бендот и имаат се од инструменти. Гостите, како и ние, беа презадоволни, така да огромна препорака од мене
Ние сме презадоволни од Сигма бенд, од цела свадба музиката ја направи атмосферата, нема некој што не стана да игра, особено делот со зурлите и тапаните и забавниот дел беше одличен. Народно имавме на почетокот, чисто за атер на постарите, а на крајот 30 минути Dj, но не препорачувам подобро и тие останати 30 мин да тече забавен дел.
@Feniksgirl @Ordinary Mom фала ви! Баш тие песни ни ги предложи бендот ама мислев некоја што сите ја знаат...
Да споделам искуство со Елена Андоновска и музички колектив (нов бенд на пејачката и тапанарот од група Седенка). Состав од 6 музичари - значи Елена, 4 инстурменти и машки вокал. Музичарите се одлични - академски образовани, професори по музика БУКВАЛНО! Елена растура, дечкото кој пее исто така, тапанарот ВРВ. Пејат/свират сѐ! Од народно, до ора, дел со тапани, забавно мкд, странско, српско, латино со конги. Ние имавме и некои дополнителни желби за песни - сѐ ни исполнија. Огромна препорака.