Здраво , се мислиме помеѓу Сигма бенд , харизма и нуне . Ве молам споделете ваши искуства . Пс . Сакаме 2-3 саати да се тера оро традиционални ама весели песни и после забавно ex-yu
Не сум била на свадба кајшто свиреле Сигма. Нуне мислам од овие опции се најдобри, ама и најскапи. Имаат топ машки и женски вокал и го пејат и народниот и забавниот дел и знаат да направат предобра атмосфера. Харизма исто имаат и машки и женски вокал ама не знаат толку да направат атмосфера. И тоа што не ми се допадна кај нив е што кога заврши народниот дел, забавниот го пуштија на плејбек и сите си седнаа на маса, до крајот не станаа буквално. Не знам дали ова го кажуваат при договарање, ама ако е така и јас ќе си симнам песни ќе направам плејлиста и ќе си ја пуштам. Инаку и вокалите не ми делуваа баш дека добро би пееле забавна музика.
Здраво, може ли некој ако во скоро време има контактирано некој групи да напише цени. А конкретно ме интересира за Fantasy bend дали некој бил на свадба да сподели некое искуство.