Музика за свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од flowergarden, 27 февруари 2011.

1. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.519
    Допаѓања:
    2.954
    Stefan sax

2. Pametnata

Pametnata Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2019
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    22
    Здраво , се мислиме помеѓу Сигма бенд , харизма и нуне . Ве молам споделете ваши искуства .
    Пс . Сакаме 2-3 саати да се тера оро традиционални ама весели песни и после забавно ex-yu

3. poker_face

poker_face Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    3.832
    Не сум била на свадба кајшто свиреле Сигма.
    Нуне мислам од овие опции се најдобри, ама и најскапи. Имаат топ машки и женски вокал и го пејат и народниот и забавниот дел и знаат да направат предобра атмосфера.
    Харизма исто имаат и машки и женски вокал ама не знаат толку да направат атмосфера. И тоа што не ми се допадна кај нив е што кога заврши народниот дел, забавниот го пуштија на плејбек и сите си седнаа на маса, до крајот не станаа буквално. Не знам дали ова го кажуваат при договарање, ама ако е така и јас ќе си симнам песни ќе направам плејлиста и ќе си ја пуштам.
    Инаку и вокалите не ми делуваа баш дека добро би пееле забавна музика.

4. Pametnata

Pametnata Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2019
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    22
    Фала ти и мене не ми се допаднаа Харизма ама барат 800 евра затоа ме интересираше мислење

5. Кристијан1

Кристијан1 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2017
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Здраво, може ли некој ако во скоро време има контактирано некој групи да напише цени. А конкретно ме интересира за Fantasy bend дали некој бил на свадба да сподели некое искуство.