Здраво, дали имате искуство од некој од овие бендови, дали се добри за свадба? Конект, Био Ритам, Амајлија- Пробиштип и Дипломатик
Видете ги The Ringtones, свират забавна музика и странска и македонска, топ се дечките и супер се за соработка.
Здраво, дали може да ми дадете предолизи за бенд и ако знаете цена отприлика. На пример за Браво бенд, либеро, фидбек..?
Хејј, сакам да те прашам како ви беше забавниот дел? Бидејќи сакам повеќе да е екс ју и наше забавно не многу турбофолк, уште го немам букирано се мислам, би ми значело мислење
Одличен беше забавниот дел, и ние им кажавме дека не сакаме турбофолк, не свиреа ниедна таква песна. Во склоп имавме 20тина мин латино, што супер се вклопи
Здраво Нас ни свиреа Дипломатик и можам да кажам слободно предобри беа и убава атмосфера навистина направија- почнувајќи од идење кај мене дома па се до хотел ( свиреа убави песни од народно до забавно) Е ова сеа беше пред 10 години ги плативме 500 евра за цел ден али истиот состав се и сигурна сум дека сега се уште подобри.
Од лани ти е прашањево, ама морав да пишам Панта реи предобри се и презабавни! Комуникација супер, префини се и буквално секаква музика свират. Ги препорачувам, нема да згрешите. Сум била и на свадби и на други веселби кај што свират преубаво сме поминувале.
Zdravo, ve molam za preporaka za DJ. DJ Dela od City radio e zafaten, a Jordanov ni pobara 800evra za saat ipol. HELP!
Која цена се Панта реи моментално? Барав мислења за нив на темава, ама сите се од пред скоро 10 години, кога свиреле за 600-700 евра. Сега за овие пари фотограф нема, не па бенд.