Здраво, Се мислам помеѓу Арија бенд и плеј бенд. Арија бенд ги имам слушнато на свадна. Мислење за плеј бенд?
Одлични се, свиреа кај нас лани. Презадоволни сме, немаше гостин да не кажа дека музиката беше врв. Договорете се и за латино дел да има, даваат 10тина шешири на вас и гостите, баш интересен дел е. Пиши импресии после свадба
За плеј бенд имам пишувано и погоре, Филип особено за забавен дел е врв. И странско и македонско...ми се допага што не свират турбо,мене тоа ми беше пресудно за избор на бенд. И Арија се супер,свиреа на свадба кај другарка ми, ама јас пак би го бирала Филип само ради забавното
Predlog slichen bend na Duo Dis da peat samo zabavno bez ora itn? Prasavme za duo dis zafateni se tocno za taa data
Мене касно ми откажаа и Пламенка не беа слободни, арно што музиката со мм се роднини па ми најдоа виолинист кој што топ се покажа.
Здраво девојки, ве молам предлог бенд за свадба во Србија. Дали знаете некој македонски бенд кој покрај македонска народна музика свири и српска народна музика (Тозовац, Мирослав Илиќ, Ана Бекута и сл.), како и забавна музика (српско, македонско, странско...)? Маестро и Сигма многу ни се допаѓаат но се зафатени... Благодарам
Bas mi e zhal sto ne se slobodni ni dvata benda. Nie gi dogovorivme Sigma za slednata godina i so ogled na toa deka gi slusavme vo zivo na 2 svadbi znaeme deka ke bide zabavata zagarantirana.
Здраво девојки, ми треба предлог за бенд со тоа што сакаме да биде пола народно, пола забавно. Е сега, забавното сакаме да е македонско и нешто латино без екс ју. Се мислиме помеѓу СИГМА БЕНД, Play бенд со Филип и Фортуна. За првите два читам позитивни коментари, но Филип ни рече дека по репертоар мора и српско да се пее за да се пополни времето. Дали можеби некој има искуство со Фортуна бенд бидејќи не успеав да најдам некој коментар? Или пак некој друг бенд што пее повеќе македонски забавни. Фала
Jane Slavov i Feedback imaa latino del, so sombrera, gi davaat i na gostite, zabavno e. Arija imaat mnogu ubav zabave del
Дали некоја има искуство со Артист бенд од Скопје? Дали настапувале на ваша прослава или сте биле на некоја прослава каде што настапувале? Ве молам споделете искуство ❤️ help a girl out
Јас имам присуствувано на 4-5 свадби, супер се дечките. Имаат богат репертоар, за секого по нешто. Забавниот дел им е особено интересен со тапаните, конгите и наочарите што светат