Девојки ми треба помош.. Закажавме свадба во октомври па планирам веднаш да закажам и музика, се мислам за Анета и молика бенд па ако некоја од вас има бројче да ми го прати во ЛП ќе и бидам мн благодарна
Три Шешира или Скопски Боеми свиреа кај мене на свадба и направија невидена атмосфера јас презадоволна од децките одлични беа.Само пофални зборови
Јас па на две свадби сум била кај што свиреа Три шешира и различен впечаток имам од двете свадби. На едната (кај братучетка ми) беа одлични, супер атмосфера направија, ама па затоа на другата останав без зборови. Три пати ја пуштија Gangam style и тоа после оро, па во забавниот дел. Повторуваа песни постојано и ептен беше без врска. Среќа гостиве беа весели, па ја средија малку атмосферата, но дефинитивно никогаш не би го викнала на моја свадба.
Како ви изгледа плеј листата која сте ја испланирале за вашата свадба? Спојлер Се мислев да отворам нова тема ама може и тука да се пишува Од мојата, ако воопшто правам, еве неколку must have песни: foltin - vezilka stipski cocek gis - моја gitara Тивко свирам за да можеш... Стани моме да заиграм, Качи се моме на коња, учи ме мајко карај ме... Ледена - Тоше, Бијонсе - 1 to 1 И така натаму! Распоредот на песните нема да тече вака, ама овие неколку песни сигурно ќе се чујат тој ден.
Се мислам за Амајлија од Пробиштип https://www.facebook.com/pages/AMAJLIJA ... 49?fref=ts ќе ве замолам за ваше мислење, дали ги имате слушано дечкиве
Прекрасни се. Нема свадба на која сум била а да не направиле страшна атмосфера. Многу се весели дечките, не ги сецкаат ората на пола, на секое оро му даваат весел ритам за рипање, нема онакво заспано оро јас што го викам, да се влечкаш некако без волја. Ептен се супер.
Група фортуна колку чинат? Леле појма немаме кој да избереме ич ама ич ни јас ни ова мажево мое не се разбираме Сакаме нешто поефтино до кај 400 евра максимум. И ве читам тука дека и по невеста иделе, е ова не ми е јасно зашто по невеста? Кога ќе дојдат по мене они ќе си донесат музика, значи не пеење туку трубачи ли како се викаа А, групата сакам да ме чека во ресторан кога ќе дојдеме Или не е вака како што си замислувам јас
Баш тоа и го барам од музиката да нема пауза од 2 минути помеѓу две ора. Веќе ги резервирав дечкиве, се надевам дека не згрешив
Па тие што доаѓаат по тебе, се истите вечер што ќе свират. Сето тоа нели за цел ден спаѓа под таа една цена.
Не ми е јасно баш ова, затоа што има некои не идат по невеста или бараат доплата за да дојдат И сега мажево ќе дојде по мене од Куманово до мојава дома, и сега испаѓа овие треба да го чекаат на улица, зашто бендот ќе е од Скопје и после заедно сите кај мене не знам некако многу комплицирано ми испаѓа, или пак јас си правам :geek: стварно ништо не ми е јасно
Нема да го чекаат на улица, ќе бидат прво кај него дома, нели со музика се трга по невеста, се заигрува оро кај младоженецот. Не мора да се истите, може да си најде некои од Куманово кои ќе завршат работа за по невеста, а главната веселба ќе им ја препуштиш на група која ќе си ја одбереш
Не си згрешила дефинитивно сум била на свадби кај што свиреле и преубаво си поминав. Еве и јас ти ги препорачувам
Јас ги рзервирав, ама им оставив простор од два дена за да ги капарисам, за да размислам уште еднаш. Врска немам што да правам, а и мене ми ги фалеа...
Ние со мм ги договоривме Биоритам од јануари месец за во октомври (бидејќи дечките се стварно презафатени). Тоа беше по желба на мм. Дечките се бренд дефинитивно и стварно прават добра атмосфера.
За Скопски Боеми мислам дека нема да згрешиш свиреа кај мене на свадба и беа одлични значи атмосфера невидена јас ги препорачувам со цело срце.
од велес така? ако се тие стварно се супер,кај нас свиреа на матурата моја, многу добри беа и убава веселба направија