Музика за свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од flowergarden, 27 февруари 2011.

1. Elenche87

Elenche87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.722
    Девојки ми треба помош.. Закажавме свадба во октомври па планирам веднаш да закажам и музика, се мислам за Анета и молика бенд па ако некоја од вас има бројче да ми го прати во ЛП ќе и бидам мн благодарна :)

2. orhidea242

orhidea242 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2013
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    180
    Три Шешира или Скопски Боеми свиреа кај мене на свадба и направија невидена атмосфера јас презадоволна од децките одлични беа.Само пофални зборови

3. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    1.097
    Јас па на две свадби сум била кај што свиреа Три шешира и различен впечаток имам од двете свадби. На едната (кај братучетка ми) беа одлични, супер атмосфера направија, ама па затоа на другата останав без зборови. Три пати ја пуштија Gangam style и тоа после оро, па во забавниот дел. Повторуваа песни постојано и ептен беше без врска. Среќа гостиве беа весели, па ја средија малку атмосферата, но дефинитивно никогаш не би го викнала на моја свадба.

4. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Како ви изгледа плеј листата која сте ја испланирале за вашата свадба?

Се мислев да отворам нова тема ама може и тука да се пишува

Од мојата, ако воопшто правам, еве неколку must have песни:

foltin - vezilka
    stipski cocek :rofl:
    gis - моја gitara
    Тивко свирам за да можеш...
    Стани моме да заиграм, Качи се моме на коња, учи ме мајко карај ме...
    Ледена - Тоше,
    Бијонсе - 1 to 1

И така натаму!

Распоредот на песните нема да тече вака, ама овие неколку песни сигурно ќе се чујат тој ден.

5. artemidis

artemidis Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    2.015
    На Domakica му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Девер ми се разбира и е по тие работи...музиката ја оставивме во негови раце. :D

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.224
    Допаѓања:
    67.726
    Прекрасни се. Нема свадба на која сум била а да не направиле страшна атмосфера. Многу се весели дечките, не ги сецкаат ората на пола, на секое оро му даваат весел ритам за рипање, нема онакво заспано оро јас што го викам, да се влечкаш некако без волја. Ептен се супер. :)

На artemidis му/ѝ се допаѓа ова.
  8. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    48.343
    Група фортуна колку чинат? Леле појма немаме кој да избереме ич ама ич ни јас ни ова мажево мое не се разбираме :lol: Сакаме нешто поефтино до кај 400 евра максимум.
    И ве читам тука дека и по невеста иделе, е ова не ми е јасно зашто по невеста? Кога ќе дојдат по мене они ќе си донесат музика, значи не пеење туку трубачи ли како се викаа :rofl: А, групата сакам да ме чека во ресторан кога ќе дојдеме :P Или не е вака како што си замислувам јас :wasntme:

9. artemidis

artemidis Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    2.015
    Баш тоа и го барам од музиката да нема пауза од 2 минути помеѓу две ора. Веќе ги резервирав дечкиве, се надевам дека не згрешив :)

На RainBow му/ѝ се допаѓа ова.
  10. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Кај сестра ми на свадба свиреа Коктел бенд. Супер се дечките, многу добра атмосфера направија.

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Па тие што доаѓаат по тебе, се истите вечер што ќе свират. Сето тоа нели за цел ден спаѓа под таа една цена.

12. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    48.343
    Не ми е јасно баш ова, затоа што има некои не идат по невеста или бараат доплата за да дојдат :?: И сега мажево ќе дојде по мене од Куманово до мојава дома, и сега испаѓа овие треба да го чекаат на улица, зашто бендот ќе е од Скопје и после заедно сите кај мене :D не знам некако многу комплицирано ми испаѓа, или пак јас си правам :geek: стварно ништо не ми е јасно :(

13. artemidis

artemidis Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    2.015
    Нема да го чекаат на улица, ќе бидат прво кај него дома, нели со музика се трга по невеста, се заигрува оро кај младоженецот. Не мора да се истите, може да си најде некои од Куманово кои ќе завршат работа за по невеста, а главната веселба ќе им ја препуштиш на група која ќе си ја одбереш :)

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Не си згрешила дефинитивно :) сум била на свадби кај што свиреле и преубаво си поминав. Еве и јас ти ги препорачувам :)

На Domakica и artemidis им се допаѓа ова.
  15. Engaged

Engaged Активен член

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    10

Јас ги рзервирав, ама им оставив простор од два дена за да ги капарисам, за да размислам уште еднаш. Врска немам што да правам, а и мене ми ги фалеа...

16. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Ние со мм ги договоривме Биоритам од јануари месец за во октомври (бидејќи дечките се стварно презафатени). Тоа беше по желба на мм. Дечките се бренд дефинитивно и стварно прават добра атмосфера.

17. Engaged

Engaged Активен член

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    10
    Е јас сепак се одлучив за Маестро бенд на Милан Завков!! Дечките направија џумбус. Секоја им чест!

18. orhidea242

orhidea242 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2013
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    180
    За Скопски Боеми мислам дека нема да згрешиш свиреа кај мене на свадба и беа одлични значи атмосфера невидена јас ги препорачувам со цело срце.

19. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    18.506
    од велес така? ако се тие стварно се супер,кај нас свиреа на матурата моја, многу добри беа и убава веселба направија :)

20. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Да, да од велес. Парата кај што пееше, сега Цоци пее, а останатиот состав си е ист.