Ние речиси и да одлучивме, ќе ни свират Панта Реј, односно Зијан. Читам доста позитивни искуства со нив, а и слушнав истотака добри препораки дека свират се, од народно до латино. Тоа е тоа, ние сакаме да се сконцентрираме повеќе на забавниот дел, на евергрините, а помалку на народното, па се надевам дека го направивме вистинскиот избор . Туку може да ми каже некој колку зимаат, да знам отприлика колку ќе ме коштаат .
Морав да се самоцитирам. Значи со двете раце потпишувам за дечките. Феноменални се, толку се природни, толку се професионални што стварно немам зборови да ги испофалам. Алал да им е секој денар што го заработија на свадбата ( не ги земаа, туку стварно си ги заработија парите). Немаше некој од гостите да не го кренаа на нозе, сите се презадоволни од нив, а што е најбитно и ние.
Молика посебно сами земаат 800 евра,а со неа 1000 мислам дека.За Кате и Нели ти реков немам информации.
...дечки топло ви ги препорацувам дечките од Акустик бенд,лудило се.Сите се со Музичка академија и нема што незнаат да отсвират и отпеат.Кај мене на свадба направија р шум во позитивна смисла ,а сметам дека една од побитните работи,ако не и најбитна работа за убава свадба е музиката.Дечкиве од групава сега ги има и во спотот на Калиопи-Локомотива
Помагајте останав без бенд мајке ми значи се друго ми е спремно уште летоска, не ми се верува дека најважното музиката јас појма немам кој сакам да ми свири Сакавме да одиме утре да се видиме со Фантазија бенд ама гледам сега пејачот им е сменет отишол во Екстра бенд а мене за него ми беше Кажувајте ве молам добар бенд до кај 450 евра кој иде по невеста Стварно ни во музика се разбирам ни ги познавам бендовиве Дипломатик бенд колку зимаат, идат ли по невеста?
Петар Ренџов, топло препорачувам, на било која свадба што сум фотографирала направиле атмосфера прекрасна..