Ние по долго двоумење и размислување меѓу Панта Реј и Болеро ги одбравме вторите од причина што не знаевме дали првите народниот дел иако свират се феноменално ќе го направат како што очекуваме ние бидејќи сепак се алтернативци. Па мислење за нив од вас ако сте биле на свадба кај што свиреле Болеро околу тоа каква атмосфера прават и забавниот дел.Некои велат се добри,некои и така ,и така.Се надевам дека го донесовме правилниот избор .
La Mansh групата од Велес се мн добри и прават мн јаки свадби.. до сега на никој се нема пожалено од нив мислам дека свират и надвор од велес а не се мн скапи
Кај нас свиреа Кате и Нели ти реков и одлична атмосфера направија! инаку чинат 600еур. Толку зимаат и Академци и Фортуна.
Девојки ми треба итно број од Панта Реи (Зијан)...неможе да се најде музика за свадба, па да видам дали се овие слободни
Здраво на сите, нова сум на форумот а гледам дека голем интерес има за група ПАНТА РЕИ (зијан).Јас имам лично искуство со нив тие ја направија мојата свадба незаборавна.Доколку сакате имам и број од еден од членовите на бендот .
Здраво на сите! И јас сум нова на форумов,би сакала и јас бројче од Панта Реи и од уште некој бенд по ваша препорака. Ви благодарам однапред
ние си ја пораЧавме групата Огнени момЧиња. Чинат 700 евра ама супер се барем на тие свадби кај што свиреле тие атмосферата беше одлиЧна и свиреа најразлиЧна музика и мислиш на CD свират ептен ми се допаднаа.
Sto mislite koja pesna e najdobra za tanc mi trebaat okolu tri pesni za tanca Ce vi bidam blagodara dokolku mi ponudite nekoi
Се регистрирав на форумов специјално за темава Ги исчитав сите коментари за свадбарскава музика, па сега ми треба мала помош. Гледам има многу препораки за Панта реј, па ќе ве замолам за бројче и дали знаете колку души се, што инструменти и колку земаат. Исто ме интересира мислење за групата Маестро. Знам дека се квалитетни, посебно тој со виолината ме бендисува, фини и културни, ама не видов никакво мислење каква атмосфера прават на свадба, па ако некој има искуство нека сподели. И за уште една група сакам да прашам, Акустико бенд, тие што ги има на спотот на Калиопи, по свадби свират акустика или има појачало? Може и бројче/контакт од нив. Фала
За shut down можам да ти дадам бројче од групата ако не ти е доцна. Сега читам дури. Кажи ми ако сакаш ќе ти пуштам во лп
Која е оваа група, првпат слушам!? Ај пушти ми бројче во лп, ќе ги провериме и така викендов ќе одиме 3-4 свирки да тестираме. Инаку овие Џубокс не се веќе во ист состав, сменета е поставата, само тој на сајзер е ист Ми ги препорачаа и Тајфата (на Коки), па ако има некои искуство нека пише
Која е оваа група, првпат слушам!? Ај пушти ми бројче во лп, ќе ги провериме и така викендов ќе одиме 3-4 свирки да тестираме. Инаку овие Џубокс не се веќе во ист состав, сменета е поставата, само тој на сајзер е ист Ми ги препорачаа и Тајфата (на Коки), па ако има некои искуство нека пише [/quote Персефора изгледа имаш погрешна информација Јас имам искуство со Група Џубокс,ни беа препорачани од едни пријатели и баш пред некој ден други наши пријатели ги резервираа..Од оваа година имаат промена,составот е ист,само сајзеристот е сменет. Како и да е дечките се ептен профи и си ја знаат работата,доколку некој има прашања нека ми пише ЛП
Некоја група што свири и македонско и латино да не знаете? Да не се Панта реи или Тумбао салса бенд...
Може ли и мене да ми пуштите бројче од Панта Реј(Зијан)? Гледам по форумов имаше супер коментари за нив, а никако да ги најдам по Интернет... Фала!
За Тајфата можам да кажам дека навистина се ОДЛИЧНИ и нема да згрешите доколку се одлучите за нив! Забава прават феноменална... не пропуштам нивна свирка никогаш Доколку сакаш бројче можам да ти пишам од кого сакаш од таа група.