Дечки дали има некој искуство со групата Скопски боеми или група Корона од Штип (свиреле за стара нова година во Ресторан Журнал). Исто така Ве молам ако може некој да ми пише телефон за контакт од групата Панта реи и Ла манш и информација колку пари земаат.
За Скопски боеми само пофални зборови, свират се и сешто, не прават паузи и играат како да се нејвесели гости на свадбата. Мислам дека нема да згрешите за нив
За мојата свадба ќе свири бенд од Битола, порано биле Алтернатори, а сега се одвоени и пеачот се вика Јошка, а бендот Кристали. Сум слушала пофални зборови за нив и можат да дојдат до Гостивар. Ве молам ако некој бил на нивна свирка да ми пише искуство, многу ќе ми значи.
Zdravo devojki, Me interesira dali nekoja od vas bila na svadba na koja sto svirel Petar Rendzov so svojot bend. Slusnav deka pravi super zabava, ama ne znam kolkav del od vecerta sviri narodna muzika? Sekoj kometar e dobredojden
Сум била на свадба кај што свири Петар Ренџов со својот бенд и сум презадоволна. Бендот се вика Мама Бенд. Свадбата беше на моја прва братучетка. Свиреа претежно забавна и странска музика. Така сакаа младите. Од народни песни ги имаше само стандардните (за невестата, младоженецот, свекрвата, и др.). Тоа беше најубавата свадба на која што сум присуствувала. Нема да зажалиш ако ги одбереш.
Дали ке може и мене да ми пратиш бројче од Панта Реи, мораме да убрзаме со музикава - за два месеца ни е свадбата а ништо немаме договорено Фала однапред
Здраво, Сакав да прашам од Ваше искуство,како договарате музика за свадба,каков вид на договор правите,дали потпишувате документи,со капарот.. ако пишувате договор дали во него дефинирате паузи (незнам колку се вообичаено и не сум била на толку свадби) ,времетраење на свирење на свадба и тн.. И дали има некој искуство со група Амајлија од Скопје(мики и тн...) или select bend... ви благодарам на одговорите
ZDRAVO VE MOLAM I MENE DA MI GO PRATITE BROJCETO OD GRUPATA PANTA REI, SVADBA PRAVAM VO MAJ, EPTEN MI E ITNO, FALA VI ODNAPRED
По долго,ама стварно мн долго разгледување групи ги одбравме Grupa Jukebox...дечките се мн фини,се договоривме за сите детали,дадовме капар..бидејки свадбата ке биде и со народна и со забавна музика,сакаме и странска музика,тие ни се видоа како најдобра опција,ги слушавме и на една свадба.Баш се по наш мерак. Едно гајле помалце,сега останува да дојде денот Доколку некој сака контакт ,нека ми пише
Благодарам многу Е сега имам уште едно прашање, дали некој знае контакт од свирачи што "одат по невеста", зашто овие што ги ангажиравме не одат по невеста и нигде по интернетов неможам да најдам некои што би ни го заокружиле и тој дел. Многу ке ми помогнете ако ме упатите. Фала Ви Феминки
Ме интересира мислење за Новица Василески? Дали некој бил на свадба каде што пеел тој и каква атмосфера прави?