Музика за свадба

Discussion in 'Свадба' started by flowergarden, Feb 27, 2011.

1. nene88

nene88 Популарен член

Академци 600, Кате и Нели ти реков 600, Скопски боеми се 650, Џубокс се 600...

2. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

ги прашавме кате и нели ти реков и во сабота ке ни кажат за сигурно дали се зафатени или не ,во белград се моментално

nene88 likes this.
  3. nene88

nene88 Популарен член

Ако се слободни земајте ги :) На мојата свадба свиреа. Одлични се.

4. galijan

galijan Популарен член

За Соната од Велес немам зборови, ни свиреа на свадба и беа феноменални.Бевме презадоволни.Кате пее како ангел, направија одлична атмосфера.Буквално сите гости играа.Зафатени се многу, ние ги закажавме пола година пред свадбата.Репертоар на песни имаат какви сакате.Забавно, народно, шпанско, српско, севдалинки, рок, немам збор, лудница.Кате си стои таму и си пее, нема влегување во оро и глупирање, баш одмерено и со вкус.Им благодарам за прекрасната забава.Пак ќе кажам дека музиката ако не е добра, заборавете на убава свадба.

nene88 likes this.
  5. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

ни не размислувам повеќе ако се слободни секако дека ке бидат тие,утре ке знаеме за сигурно

galijan , и вртев јас и на соната од велес и баш сакав тие да свират али се зафатени во понеделникот зеле капар за во куманово :( ,ако се мажам по втор пат сигурно ке ми свират тие хахахах мала шала

6. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Презадоволна од Фантазија бенд, дечките направија прекрасна атмосфера, немаше некој да не стане да заигра :D стварно се супер :)

7. kitty8

kitty8 Активен член

Zdravo...dali ima nekoj kontakt telefon od Elena Velevska i kolku zema za svadba? pozdrav

8. KidA

KidA Истакнат член

Фала ви на сите што ми пишавте броеви, со изборот останавме на две групи: Џубокс и Панта Реи, и сега останува тешката одлука да одбереме една! :?:

Ги прочитав сите убави коментари за Панта Реи, ги слушнав на јутуб како пеат Џубокс, и од една страна подобро е нешто чуено барем знаеш на што одиш, но од друга страна многу ми се допаѓа гласот на Зијан (тој пее, нели?) и верувам дека би направиле нешто посебно.. но не знам како да се одлучам :) Исто, чув од некаде дека Џубокс ги крателе песните и свиреле само рефрени на различни песни поврзани една со друга, дали е вистина? Ако имате да ми кажете нешто што ќе ми помогне да се одлучам ве молам за помош! :$

9. sexonthebich

sexonthebich Истакнат член

Мене ако ме прашаш одговорот е ПАНТА РЕИ :)

KidA likes this.
  10. Tambolina

Tambolina Истакнат член

Група Џубокс ,без размислување ;)

KidA likes this.
  11. awl

awl Популарен член

Совет: Панта реј ми се прескапи, во моментов како опција ми се Три шешира или Нота... Препорака?

12. Domakica

Domakica Истакнат член

Незнам дали има препорака за Амајлија од Пробиштип, млади дечки а веселба топ! :rofl:

awl likes this.
  13. artemidis

artemidis Популарен член

Јас ги фалам кај ќе стигнам, кај нас на свадба ни свиреа и растур направија, маж ми каков што не знае да игра, не го оставија да седне цела вечер. Дечките се феноменални :clap:

awl likes this.
  14. Nati.P

Nati.P Популарен член

Да се приклучам и јас кон пофалбиве, иако еднаш веќе ги пофалив во темава :) Ги препорачувам.

15. simce11

simce11 Истакнат член

девојки ми треба итен совет во врска со музиката,ако можете да споделте искуство кои се подобри Тандеми бенд или Енерџи бенд??ми треба итно..

16. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Јас ти ги препорачувам Нота. Ги имам слушнато на свада и задоволна сум. Направија убава атмосфера. Нема да згрешиш ако ги одбереш.

17. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Јас само да кажам мое мислење за Панта Реи не сум ич задоволна за 600евра можат да се најдам други групи каде што се многу подобри од нив :)

18. sexonthebich

sexonthebich Истакнат член

Драга Viktorijaaaa5 во кој смисол мислиш подобри од нив. пред една недела бев на свадба и свиреа Панта Реи ,прекрасна забава направија а само знам дека не свират турбо фолк ако мислиш на тоа тогаш си во право. песни од Цеца ,Аца Лукас и остали на нивна свирка нема :D

19. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

и конечно добивме потврден одговор од Кате и нели ти реков :) ,и мислам дека ке ни направат добра атмосфера па останува да видиме :$

nene88 likes this.
  20. Slavica3179

Slavica3179 Активен член

Здраво на сите. Моето прашање не е баш во врска со темата.При склучување брак во матично како документ дали може да се носи пасош, бидејќи личната карта ми е истечен? Ве молам доколку некој знае со сигурност нека пише.