Музика за свадба

Discussion in 'Свадба' started by flowergarden, Feb 27, 2011.

1. sexonthebich

sexonthebich Истакнат член

Катето е прекрасен вокал :)

nene88 likes this.
  2. Sibilla

Sibilla Активен член

Ќе може ли бројче од Панта Реј?

3. Gvendolin

Gvendolin Нов член

Имам да кажам само едно огромно БРАВО за Панта Реј. Незаменливи се. Ако сакате да имате невидена атмосвера и сите гости на нозе нема да згрешите.

sexonthebich likes this.
  4. Kitten

Kitten Форумски идол

Значи тотално не ми се познати овие групи што си ги препорачувате, ниту кога ќе отидам на свадба знам да распознаам која група свирела...фолкериве за мене се шпанско село :^)
    Можам само да ви го препорачам, кој е за модерна свадба, Dj Славе. Пушташе музика на нашата свадба и направи р'шум :)
    Сакавме да најмиме и рок бенд, но и тие бараат сума исто како фолкериве, така што останавме само на ди џеј кој ни ја направи свадбата незаборавна, скоро сите гости се испофалија дека на свадба никогаш подобро не си поминале....не ни фалеше ни рок бенд, најмалку пак народна музика ;)

5. Gvendolin

Gvendolin Нов член

Епа Kitten koga ke gi prosiris tvojte horizonti i malku poveke da naucis koj i kakva reputacija ima od muzicki skolovani umetnici togas mozes da pisuvas. Kako prvo Panta Rej ne se folkeri tuku poranesna rok muzicka grupa ZIJAN (ako i voopsto ja znaes) . Dj ti e devojko sirok poim. Imas dj sto ke ti pusta muzika i od Aca Lukas a i imas Dj od site muzicki stilovi. Steta za Vas takvite. Pozdrav

sexonthebich likes this.
  6. O.l.e

O.l.e Истакнат член

И јас се приклучувам кон пофалбите за Амајлија Бенд Пробиштип, свират за 550 евра во Скопје и не одат по невеста, за жал за нашата свадба се зафатени па затоа ги резервиравме Енерџи Бенд. :)

7. O.l.e

O.l.e Истакнат член

За Панта Реи на форумов прочитав дека свират за 600евра, а Јордан Митев во Септември свиреше кај моја братучетка на свадба, цената беше 800евра и си носеше бенд со себе инаку во зависност од можностите можеш и посебно бенд да си резервираш.
    Поздрав

8. Kitten

Kitten Форумски идол

Лично не ме нтересира кој во која група се претворил кога знам дека таа преобразба ја прават ради профит (се знае дека повеќе пари има во фолк и турбо фолк музиката, а истото го направил и Аца Лукас како поранешен рокер, и без разлика колку и да е квалитетен музичар јас него не го слушам!), и не се чуствувам оштетена или помалце паметна затоа што нешто не ме интересира, така што твојата зајадливост не ми се допадна. Мојот пост го пишав да споделам искуство за ди џејот (за кој се подразбира дека пушта забавна музика за сечиј вкус, зашто не верувам дека постои ди џеј кој би пуштал цела вечер турбо фолк, зашто во тој случај не би бил ди џеј во прав смисол на зборот) па може на некоја ќе и биде од корист, зашто и јас бев скептична на почетокот дали ќе се направи добра атмосфера без бенд со музика во живо, но ете немало потреба од такви сомнежи.
    И не се работи за отварање хоризонти, чисто за лични вкусови за кои неможе да се расправа ;)

9. ena.elle

ena.elle Нов член

Na mojata svadba svirea Akustik bend , deckite se super, mozam slobodno da vi gi preporacam, cenata im e 550 evra so odenje po nevesta :)

10. lepa.milena

lepa.milena Истакнат член

11. StormG

StormG Нов член

VE MOLAM SITE STO IMATE INFORMACII ZA BROJ PANTA REJ PISE TE MI PLS MN E ITNO
    SVADBA SE SPREMA MUZIKA NEMA :sweat:
    ZIJAN OD SEKOGAS MI SE DOPAGALE PO KOMENTARITE VEDI DA GI POBARAM :)

sexonthebich likes this.
  12. BunnyGirl

BunnyGirl Истакнат член

Ние си ги резервиравме Панта Реи :) Во октомври ќе ви пишам како сме поминале :)

sexonthebich likes this.
  13. lilitt

lilitt Истакнат член

Има ли некој искуство со групата Feedback Sastaf кои свиреа во Опуштено со Тони?

14. jojo9

jojo9 Активен член

Јас имам слушнато добри зборови за Rocky & Friends... Цена не знам колку им е, ама ако некоја од вас драги феминкки знае добро ќе ми дојде информацијата. Исто така, ние размислувавме за нешто од стилот на Мундо Калиенте Салса бенд или пак некој друг така малку понеобичен за на свадба.. Ако имате некоја идеја споделете не срамете се :P

15. angella1

angella1 Нов член

Ako nekoj ima iskustvo so grupata na Darko Stojanovski - vnukot na Vojo Stojanovski, neka pise vo poskoro vrme. Odnapred vi blagodaram!

16. jooovanaaaa

jooovanaaaa Нов член

Би сакала да добијам број од Панта Реи.Благодарам однапред

17. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

значи многуууу сум нервозна :@ ,уште 3 месеца до свадбата а останавме без музика :devil: :devil: :@,ништо од кате и нели ти реков не биде,во последен момент ни кажаа дека заборавиле да го заокружат датумот и си зеле капар од други :o :@,ајде сега ве молам за совет и некое бројче од некоја група

18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Јас ти ги препорачувам Слатка тајна. Свиреа на мојата свадба и сум презадоволна. Го немам нивниот број, ама ако сакаш ќе ти дадам Фејсбук од тапанарот на групата.

19. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

ти благодарам многу,но веќе најдовме друг бенд,се надевам дека нема да не разочарат

20. momomo

momomo Истакнат член

Ако знае некој телефон од Кате и нели ти реков го молам да ми го прати во лични пораки .
    И доколку знаете за Панте Реј каков им е редоследот на свадба кога свират ?
    ПЛС дечки свадбава ми е за месец ипол а немаме сеуште музика, ќе побудалам...