пред 4 дена бев на свадба каде свиреа амајлија бенд пробиштип,и презадоволна сум, и тој што не беше играорец, стана заигра, пауза само на вечерата направија.
Леле да, јас ги најмив Амајлија исто за мојата свадба на 01.05.2015 ќе правам, а претходно ги слушав на свадбата на добра другарка.Значи лом направија ептен ги бива. Се надевам така ќе биде и кај мене.
девојки ме интересира дали има некој искуство со сале певац ? ми го препорачаа за свадба, правел екстра атмосвера , ама јас не ни знам кој е човеков Ч)
Ako има некој број од кате и нели ти реков или пак од кате и соната нека ми пише во лп. Девојки и ваше мислење за кого би се одлучиле. Благодарам.
Кај нас ќе бидат ангажирани Амајлија бенд од Скопје. До сега не сум ги слушнала. Ќе може ли некој што присуствувал кога они свиреле да ми кажете дали се добри,дали прават весела атмосфера?
Девојки, ми требаат информации во врска со групата Академци (пред се број на телефон во лп и цена). Ги читав вашите искуства со нив, па ќе ве молам доколку може пратете ми некоја информација плус. Најмногу фала и имајте убав ден
Ќе може ли и јас да добијам тел.бр. од групата? Ми се допаднаа твоите коментари и впечатоци во врска со нив и се надевам ќе имам прилика да ги слушнам наскоро, па ако ми се бендисаат да ми свират и на свадба.
добро дечки сите исти бендови викате на свадба? не сакате посебна да ви биде? можда и јас сум пребирлива за музика, но никој од бендовиве не би викнала..не би сакала типична традиционална свадба. уствари шо му се замарам, има време за мене
Нас ќе ни свират група Асториа. Јас случајно ги открив. Дечките се образовани музичари и верувам дека ќе направат супер забава.
Не се сеќавам кога последен пат сум била на свадба. Ама во блиска иднина се очекува да падне некоја. Сум заборавила како изгледа. Музика,јадење,пиеење,играње..Така нешто. Колку само не сакам народно,фолк,турбофолк толку се пушта ваква музика на свадба. Јас ако правам би им ги пуштила екс ју песничкине, од оние со побрз ритам или AC/DC За промена.
Здраво девојки, дали некоја од вас овде има искуство со Љубојна? Во септември бев на свадба кај што свиреа и беше топ. Не беше музиката класична свадбарска и тоа беше тоа што ме воодушеви. Немам никаква информација за цена која би ја побарале, затоа барам помош од вас. Тенкс
Претходната недела правевме свадба во ресторан Гламур и ни свиреа Амајлија Бенд од Скопје...Дечките се повеќе од шампиони, не застанаа цела вечер ! Алал да им е ! Свират и на гајда, кавал, зурла и тапан! Едноставно без конкуренција ! Во Ноември лани бев на свадба кај што свиреа они и веднаш ги резервирав! Слободно резервирајте си ги, нема да зажалите ! https://www.facebook.com/AmajlijaBendSkopje?fref=ts 070 260 400; 070 620 400 amajlijabend@gmail.com