Jas toplo vi gi preporacuvam Stakato bend od veles oni svirat narodno ama sega bidejki poveketo mladi baraat zabavno, dvajca od eden rock bend se so niv i na pola svadba go vikaat i tretiot od rock bendot i pravat super zurka , i mladite i starite zadovolni
Здраво девојки, И јас можам да дадам само позитивни коментари за Кате и Нели ти реков. Свиреа кај нас на свадбата и ние и гостите бевме презадоволни. Изборот на песните го оставивме на нив, само им рековме дека сакаме да биде весело и разиграно и не погрешивме. ( барем според коментарите на гостите ). За пеењето на Кате нема збор, примерни, културни ... топло ви ги препорачувам
070-542-089, 070-285-071 броеви од Панта Реи поздрав до сите феминки конечно и кај нас ќе не забавуваат Панта Реи, така да моравме да го подместиме тајмингот за нашата свадба за во Ноември, и не ми е жал бидејќи момците се момци за све. Се изморивме додека да најдеме број, ама сега се осеќам срекќно
Здраво девојки, ако може бројче во лп и за мене од Кате и Нели ти реков и Фортуна, гледам многу позитивни коментари од вас на темава, ако не ви е проблем и цена. Благодарам
600евра.. Дечките се одлични, млади но искусни. Ги пратам редовно свират по концерти, на Цеца, со Маид Хечимоивќ. Нема да направиш утка. Гарантирам
Многу ти благодарам за одговорот. Бев изгубила надеж дека нема да можам да дојдам до нив пишав емаил но не добив одговор. Да не знаеш случајно колку зимаат надвор од скопје дека јас живеам во струмица. Еххх би те частила за информацијата
Дечки, би можеле ли да ми препорачате некој бенд кој би знаел да свири покрај македонски ора и екс ју, нешто и од хулио иглесијас, ерос рамацоти, тина тарнер и слично, како и балашевич, партибрејкеси, екв, идоли, леб и сол, азра и слично, а за делот од странскиот рок, си имам веќе резервирано бенд Фала ондапред!
Па тие што ќе ти свират странски рок сигурно знаат и екс ју рок. Незнам баш дали можеш да очекуваш бенд кој свири народно да ти свири и ЕКВ
Ima i takov bend zatoa i gi pisav stakato pa ne ekv i led zeppelin ke ti svirat ako sakas deka dva benda se zaedno i bluesky koj e rock bend
Јас ги ангажирав Либеро за во Јули, бараат 600 евра или 650 и за по невеста. Гледам никој не ги спомнува, а баш ме интересира какво мислење имаат феминки за нив. Јас не сум била на нивна свирка, ни на свадба каде што свиреле, ама од тоа што го видов на youtube, ептен ме бендисаа. Гледам сега дека се ептен ангажирани околу матурските периодов.