Девојки ми треба совет, треба да идеме да ги слушнеме: Либеро бенд, Соната и feed back бенд.... Ајде ве молам искуства... Фала ви....
Да да бевме на либеро бенд и на соната.. ама либеро бенд на свадбата не свиреа забавно туку некоја тешка србска музика, а по вечерата на свадбата имаше ди џеј па не ги слушнавме во вистинско светло. Соната ме воодушевија, мн беа добри, ми идеше да заиграм на свадбата хахахахаха... ама пееше и таа Кате со нив, мн е добра девојката, е сеа не знам дали и колку се доплаќа за неа....
Свиреа кај братучед ми на свадба , искрено ништо посебно , или пак младиве таков список им дале незнам
Ako mladite se poskrzavile za 100 200 evra i sakale so poracki svadba,da naraccuva koj saka i koj stigne i koja saka mozno e takvo nesto da se sluci,zatoa svadba kako mene bez naracki deckite si ja znaat rabotata perfektno
Сеуште не се направиле свадба, а незнам дали ангажирале музичка група, а и недобив нешто многу препораки од девојките за да и помогнам. Па ако знаете некоја добра група препорачајте ако сеуште не ангажирале ќе и биде од голема помош
Според мене препорака од прослави, матури, свадби и Нова година: 1. Челик бенд - Куманово 2. Амајлија бенд - Пробиштип 3. Енерџи бенд - Скопје Според мене овие бендови за убава вечер и убава атомсфера , други некои не ми оставија посебен впечаток. Сите овие бендови ги има на facebook , на youtube може да ги видиш.
Девојки ај пишете ми број од Маестро бенд. Ние сакавме Енерџи бенд да ни свират, ама на 23.07.2016 датумот за кој ни е закажана свадбата, баш тогаш биле на одмор, па ни дадоа предлог да го поместиме датумот, што секако не иде в предвид зошто веќе е закажана летната тераса кај што ќе правиме свадба и плус датумот ептен ни значи.
Најтопло ви ги препорачувам група Асториа. Дечките направија одлична забава на мојата свадба. Презадоовлна сум.
На мојата свадба свиреа Амајлија бенд Скопје,и направија супер атмосфера и одлични беа според мене,особено како што се договоривме за песните така и си беа по ред Не зимаат скапо според мене.Ако сака некој бројче може да му дадам нека пише или фб страна.