дајте некој броеви од музички групи може од радовиш гевгелија валандово струмица а ако го има некој на јоце од штип бројот може да ми го пише
Здраво Дали некој ги слушал на свадба Скопски Боеми или Три шешира? Викаат правеле добра атмосфера...
Пред месец и пол бев на свадба каде свиреа Три шешира и Даниела. Стварно прават многу добра атмосфера
Бев да ги слушам Скопски Боеми во Журнал на друга свадба викендов, и некако не ми се допадна репертоарот на песни, мешаа народно па забавно па чочек па рок... и се глупираа малку (се фатија да играат со гостите, лежеа на подот и свиреа) и не ми зе допадна тоа.... Рекоа дека така сакале младите... Какви беа на свадбата каде што беше, ја мешаа музиката, правеа глупости или не?
Бев пред некое време на свадба кај што пееше Гоце... човеков е закон абе си ја знае работата и знае да развесели, нема грешка... и да не пројде свадбава без да вике: ОПААААААА!!! добар е
Јас каде што бев на свадба немаше такво мешање на песни ( имаше од се по нето но немаше забавно па чочек па пак забавно, туку на почетокот беа оние традиционални песни за свадба, а потоа се беше забавно и не се враќаа на народното), младите си го има составено репертоарот (т.е тие им кажале што свират на свадби и младите си одбрале ова сакаме ова не), и немаше такави глупирања да играат со гостите,ниту лежеа и свиреа, само Даниела неколку пати прошета но не беше тоа ништо вулгарно, ниту глупаво). Јас мислам дека се зависи од младите како сакаат така ќе им биде
Ми казаа дека правеле одлична атмосфера, ама кога ги слушнав малку се разочарав... Ќе одиме пак наредната недела да ги слушаме, рекоа дека ќе има поинаков репертоар на песни. А сте ги слушнале Кате со група Нели ти реков и Арија? Само тие три групи ни се слободни, и мора да одбереме една група меѓу нив.... Советувајте ве молам
Дечко ми навива за Арија а колегиве кажуваат дека прават големи паузи и свират повеќе забавно (а свадба без народно не бива ) Малку се поскапи од другите, па ако даваме толку пари сакам да се супер!
070 531 545 078 291 100 jas ovie broevi gi imam od FOKUS BAND I MENE MI SVIREA NA SVADBA I BEZ SOMNEVANJE DECKITE RASTURAAT STO E MNOGU BITNO SVIRAT SEKAKOV VID NA MUZIKA NIKOGAS NEMA DA TI STANI DOSADNO
Кате од Нели ти реков ако мислите на младата Кате, нема да згрешите, девојчето пее како славеј, и изгледа пристојно и грациозно мислам секоја чест знае да запее од класика до народно староградско за забавно да не правам муабет. КАТЕ RULES! BTW Колку пари чинат за свадба!??!?!?
Далеку сум од свадба Ама од што имам гледано една свадба на другарка ми на братучедка, свиреле група Молика со Анета Мицевска и екстра се ме остави без зборови музиката, ама изгледа цените им се солени, да не знае некој колку земаат?
На свадба кај брачеда ми, свиреа Алтернатор, искрено преубо свиреа,секаков вид на музика, од народни забавни,чочеци, и сите ора..преубо беше!
Јас се воодушевив од една свадба пред месец дена, свиреше еден бенд - имаа и виолина, мислам дека се викаат Џубокс. Дечките беа топ и јас би ги ангажирала 100%, да видиш само како уживаа додека свиреа, такви, насмеани.. супер се. Мислам дека на ФБ имаат профил..може да провериш. Поздрав и со среќа