Амајлија бенд ни беа втор избор, ама зафатени се цел мај (сите саботи)... Не земаат скапо, а стварно супер журка прават, пред година дена бев старосватица на свадба кај што свиреа, одма си реков овие ги земам кога ќе дојде ред за мене. Ама ете... Што ќе ми кажете за група Бекрии од Штип? И тие ни се во план.
Готовооо... ги закажавме Маестро бенд! Се надевам на добра забава, со оглед на тоа дека се млади, музички образовани и пред се комуникативни и доста пофалби сум слушнала за нив, што беше пресудно да ги ангажираме нив со оглед на тоа што не сме присуствувале со мм на свадба кај што свиреле тие.
^А и виолинистот е така симпатичен за гледање. Нас ни свиреа Оскар (од Бт) и презадоволни бевме, после тоа сите од нашето друштво нив ги одбраа за свадбите.
Се одлучија за Челик бенд Куманово. Што ќе кажете за нив добри ли се? Комуникативни ли се, се соработува ли во врска со репертуарот на песни? Цена отприлика?
Супер се, што убаво дечките многу убаво свират и пејат, комуникативни се и имаат убав репертоар на песни македонска и српска музика. За една Нова година кога бев, направија убава атмосфера, луѓето беа разиграни, весели, расположени, за разлика од друг бенд не беше исто. Репертоарот на музиката беше убав цела ноќ до 5 наутро Според мене се едни од подобрите бендови, што значи ќе следи убава забава и прекрасна свадба. За цена не знам, отприлика мислам дека не се испод 500 евра.
Еве јас да ви ги пофалам Панта реи. Ми свиреа на свадба, пауза не направија освен за вечерата и свиреја до 5 до 1. Немаше гостин што не ги исфали дека се феноменални.
Свиреа кај мене на свадба. Направија феноменална забава. Сите се академски музичари. Ние сме презадоволни.
Јас мислам дека ex yu rock музика е најсоодветна за свадба и овие српски забавни само Уопште не би сакала на мојата свадба да има народно и играње оро :'( Пример од ex yu rock музика песмата Muzika na struju од Bajaga, Mi plesemo од Prljavo Kazaliste, Kada padne noc од Riblja Corba, Ti si sav moj bol од Ekv i Ne zovi mama doktora од Prljavo Kazaliste, на задната свадба кога бев во септември ги пуштаа ^__^ Се ижуркав на тие баш
Здраво на сите ☺️☺️☺️ јас освен сузана спасовка или благица павловска друг несакам на свадба да ми пее но не знам колку зимаат која е цената дали сте слушнали?и како до контакт со нив?
Ги ангажираа веќе Челик бенд се надевам дека е вистински избор идека нема да зажалат, инаку стапот ќе биде по мене хихи, бидејќи помагавав во изборот
Decki barame muzika za svadba za juni 2016. Da ve prasam dali nekoj ima iskustvo so Grupa Dukat od Skopje? Bidejki ni davaat ubava ponuda, a nemaat youtube ili fb account za da vidime poveke. jas sum gi slusala na edna svadba pred 2 godini, super bea. Ama da vidam i necie drugo iskustvo, bidejki mnogu vreme pomina od 2013 Fala odnapred