grupa sonata od veles,bev na svadba ama bese 2011,super zurka napravija,pretezno zabavno,a i lani bev na svadba,grupata bese od kavadarci,devojkata porano bese vo grupata bagaz,svirea zabavno,i tuka super si pominav,super muzika i bend,a imeto ic ne mi teknuva.
свиреа кај нас пред 3 години. Уште Тони беше вокал. Прекрасна забава, немаше човек што седи, вукбално до крај сите беа на нозе.. Супер впечаток ми оставија, секако пред се што се професионалци.. Новиот вокалист што им е сега во живо го немам слушано
Ако мислиш една група за народна музика, а друга за забавниот дел тогаш е убава идеја, но сметај дека ќе им треба време на вториве да се наместат предизвикувајќи средно долга пауза... Скоро бев на свадба кај што една иста група беше прилично лоша на народниот дел, а растури на забавниот со најголеми латино хитови и тн. Ретко се погодува да ги бива и за едното и за другото.
I jas mozam da spodelam mnogu pozitivno iskustvo za amajlija bend od skopje sum na tri svadbi do sega i napravile super atmosfera ,a dali nekoj ima informacija za bend amajlija no os stip ili probistip ne sum sigurna no gi falat deka isto taka bile dobri. Ako nekon ima info bi mi znacela informacijata
Девојки Ве молам за совет. Бараме музика за свадба за Јуни 2016. Се јавивме на Маестро, Анета и Молика, Енерџи, Арија, Панта Реи и сите се зафатени. Ако може да ми предложите некоја група, посебно некоја што добро свири забавно.
grupa"SONATA" od Veles ili tie mladite decki od Kavadarci,na 2 svadbi bev,ovie grupi svirea,mnogu mi se dopadnaa,a zabavniot del im bese vrv..
Ги баравме и Соната од Велес и тие се зафатени. А кои се тие од Кавадарци, Екстра бенд? Либеро се слободни во сабота ќе одиме да ги слушнеме и Кате и Нели ти реков. Исто се договоривме со Тајфата (групата на Коки) да се видиме, некој да не имал некое искуство со нив (најмногу ме интересира цена). Ништо од ова не ни е прв избор, но повеќето се зафатени така да немаме многу опции
neznam kako se vika grupata od kavadarci,ama devojkata peese i svirese vo grupata bagaz,super festa napravija na svadbata,posebno vo zabavniot del
Дечки правам свадба наредна година во јуни,уште не ми се верува дека веќе сите добри бендови се зафатени ние сакавме групата на Петар Ренџов да ни свири и никој друг ама испадна дека се зафатени и сега веќе сме изгубени.. молам за ваше мислење или искуство во врска со Дипломатик и Амајлија од Скопје бидејќи неможам да се одлучам за која група. Не сакаме да звучат премногу шабански,а поштуваме виолинче да има,мада таквите се зафатени бендови, и сакам да го владеат забавниот блок. Ако имате предлог за некоја друга група ќе не спасите.
Zdravo Aj jas da praasam zosto tolku nabieni ceni so muzikava ??? Pa luge pazarivme muzika 900 eur paaa mnogu e toa ...
Еве да ви дадам информација и ние бараме музика за свадба се мислиме за академци, ефто или дрим тим. Моја е желба е ефто да пее само ефто на свадба без бенд 500 до 600 евра зависи дали во ск или надвор од ск, ефто со бенд 1200 до 1300 евра зависи каде, академци од 800 нагоре зимаат, весел бакшиш 550 евра, а дрим тим исто како академци, инаку за амајлија бенд нас ни рекоа 1000 евра дека зимаат.