Екстра се, а затоа и презафатени. Виолина the best, но гитара не очекувај , во смисла рок или нешто од забавен дел дека ќе биде со таков ефект направено. Зависно од тоа какви ви се желбите и очекувањата.
Пак јас. Ај некој нека ми даде мислење за група супериор од Скопје. Стварно ми гори под нозе па ве молам кој ги има слушано нека даде мислење. Итно ми е
Незнам како можеле да ви откажат ако веќе сте ги резервирале и сте платиле капар? Тоа е непрофесионалност и срам за бендот освен ако не се работи за нешто стварно сериозно како болест на пример. Незнам кога ви е свадбата ама можам да замислам во каква паника сте. Ако мислиш на бендот на Тоше тие бараа 1200 евра ама незнам колку се слободни. Обично за во сабота во мај, јуни, јули и август се резервираат пред повеќе од 6 месеци.
Колку за информација ќе се надоврзам и јас на оваа мислење Во почеток на декември баравме музика за крај на мај и верувајте едвај најдовме на 20групи се јавивме сите се зафатени до септември секоја сабота и недела. Барајте музика со време дури би кажала дека ресторан се наоѓа полесно отколку музика.
Па непрофесионалност е знам, некоординирани се меѓу себе. видов. Вцера зборев со тие група Супериор.Дечкото вака ок ми изгледаше сите се музички образовани,освен еден од нив, бевме на иста скоро фрекфенција во врска со музиката, ама сакам да слушнам мислења за нив.
Искрена препорака од мене за идните парови е Grupa Aura (така ќе ги најдете на фб,а имаат и одлични видеа на YouTube ). Презадоволни бевме и ние и сите наши пријатели. Свират одлично народно,забавно,странско. Вреди да се погледнат. Со среќа на сите
Договори се со групатa/групите дали може да ги слушнете во живо на свадба како звучат. И одлучете се побрзо зошто уште во септември беа резервирани скоро сите саботи за мај, јуни, јули и август.
Девојки искуства од Жтем група? Некој што ги слушал на свадба, им свиреле на свадба? Се е добредојдено
Се мислевме помеѓу Соната од штип и Соната од велес и ги одправме штипјаниве зошто ги имаме слушано на свадба и направија неверојатна атмосфера. а за цена не беа некоја голема разлика едните 500 другите 600.
Dali moze nekoj da ni dade mislenje za feedback, kako pee dechkoto i dali praat zabava i voosto kako se za svadba? Itno e bitno e
Не сакаат многу да се рекламираат.. ама мој совет ти е да се слушнеш со нив и да одиш каде што ќе свират Панта реј!
Дечки гледам некој пиша за музичарите што свиреа со Калиопи ако случајно ви треба контакт, јас сум виолинистот од бендот Ви стоиме на располагање за секаква прослава.
Ние бевме на една свадба свиреа Аура и мора да кажам дека беа супер дечките ги бива и за народно и за забавно. Нашата свадба е во јуни ама они беа зафатени па ги ангажиравме Амајлија бенд од Скопје. Мислам дека се одлични а и цената не е толку висока 700е.
Девојки сакам да слушнам искрено мислење за Либеро бенд. Знам дека прават одлични свирки ама ми треба мислење за свадба. Фала ви
*****Prvo se izvinuvam za latinicata, nemam mk poddrska.***** Imam pisuvano do sega za niv, i kje pisuvam sekogas koga kje bide potrebno, deckite se fenomenalni. Imaat novi coveri svadbarski na youtube mozes da vidis, isto taka znam deka mozete da pojdete i na svadba kade sto svirat da gi slusnete. Mislam deka imam procitano nekade pogore, nekoja clenka kaza deka ne i se dopadnal repertoarot sto go svirele na nekoja svadba, ama sepak za toa odlucuvaat samite mladenci, dali kje ima i turbofolk i sl. So srekja.
Na svadba ne sum gi slusala, ama na drugi zabavi se top... Mnogu dobri se deckite nemam zamerki, zabva pravat kako nikoj dosega sto dosol vo mojot grad. Petka se, gi preporacuvam (preubav e deckoto sto pee da ne e ljubomoren zetot) hehe mala sega, pozzz!!