Верувај дека за панта реи нема ни да слушнеш лош збор. Не свират турбо фолк, српско свират, народно, ако побараш. Странско презабавен дел, старо ју исто. Панта реи=превесела свадба
За 1100 евра изгледа ке стојат на глава и ке свират каква е таа цена до лани беа 600 .Договори си ги Панта Реи и да видиш што ти е забава реална цена супер музика поздрав
За до 1100€ ќе си ги повикам Агушеви барем тие се уникатни и вредат им нема рамен за таа моментална атмофера што ќе а направат
Здраво женски, Се изначитав препозитивни мислења за Панта Реј. Јас воопшто не ги земав во предвив иако ми ги препорачаа зошто ми кажаа дека свиреле рок а јас не сакам тоа. Сакам весела свадба динамична, српско, македонско, странско, латино, се дали мислите дека ќе го добијам тоа? Денес закажуваме за свадба а јас музиката уште не сум ја нашла во паники сум цела
Не знам за кога ти е закажана свадбата,но на 10 групи што се јавив се зафатени мај и јуни.Го барам и јас истото,но днасе со нормални суми.
Здраво феминки , еве една информација која можеби некому ќе му биде од корист. Летово имав прилика да присуствувам на повеќе свадбени веселби, но еве ќе споедлам со вас едно незаборавно искуство. Бев на свадба кај колешка во Струмица и си поминав топппп!!! Свиреа млади дечки, буквално растурија , репертоар " од пиле млеко" ,а и не забележав некој да седи . На рекламното пано прочитав дека се викаат ASTRA BAND .Топло ви ги препорачувам, забава загарантирана!!!!!
Па токму тоа и ке го добиеш со Панта Реи сите жанрови на едно место слободно побарај ги несекојдневни се
Ме интересира за Панта Реи, во народниот дел дали претежно свират македонска народна или српска музика, бидејки повеќе би сакала српска народна музика.
Zdravo vo potraga sme po grupa za svadba, pa imal li nekoj iskustvo so grupa TAJFATA i Koki? Sto mislite
супер се, јас бев на свадба кај што свиреа и направија многу добра весела атмосфера. свиреа вистина многу српски песни, некои не ги ни знаев, не беа баш по мој вкус ама претпоставувам така се имале договорено. свират и секакви забавни песни, и убави македонски исто така.
Јас да ги пофалам Libero band, беа прејаки, предобро ни свиреа, забава направија невидена и сите цело време играа. Стварно вредат!
Zenski sto mislite za Diplomatik bend?nas ke ni svirat na svadba sea u dekemvri pa me interesira vase mislenje dali se dobri?pozz