Кај мене на свадба ќе свират Тајфата, веќе ги капаривме. Јас никогаш ги немам слушнато, но многу пријатели ми ги препорачаа, затоа се одлучивме за нив. Иначе Дуле не им е веќе во бендот, а имаат и нов член пејачот Димитар Андоновски.
Некој да каже нешто за Амир и Ивица? Што знае? Цена? Други цени и коментари ако имате за Дипломатик Бенд, Панта Реј(тука цена не најдов), Соната од Велес? Ми треба музика да ми направи забава, не класично свадбарска, оро да има само колку за атер. Да почне со нешто латино - Baila morena, итн итн да се продужи со ју-рок и на крај и забавно. Примам предлози, денеска отворив тефтер, запишувам евиденции, оценки од фемина.
А Арија ? Бев на свадба каде што свирка правеа тие. Многу културно и многу убаво. Не разштимано. Убаво свират и диско музика.
Можам да ти одговорам за Соната од Велес. Цената им е/беше 600 евра. Прават невидена забава, нормално, ти си кажуваш во кој правец сака да ти се движи музиката, отворени се за сите идеи. Кате пее фантастично, би било фино да имаш можност да ја чуеш во живо, за да се увериш. Секако и сами ќе ти дадат предлози за да се оддржи атмосферата, како е најдобро да се искомбинираат стиловите - оро колку за атер, се' модерни песни, забавен дел со македонски песни, многу шпански, латино - кои ги пее фантастично. Огромни професионалци се, тоа можам да ти гарантирам
Момчето било на свадба на Соната, тој ми ги фалеше, а и ценава е релативно пристојна. Ти благодарам на одговорот. Пишани ми се во топ 5. Инаку, ептен сакам коментари од свадби ако сте биле или правеле со Амир и Ивица? Не најдов ниедно мислење
јас можам да ти ги препорачам Панта Реи тие ти се баш не класично свадбарска музика и ке имаш и баила морена и ју рок и све остало побарај ги на фб Група Панта Реи а и цената е баш прифатлива кај нас свиреа 650 евра
Najprvo fala vi na site na odgovorite. Kako i da e seuste baram grupa. Sve zivo e zafateno za toj datum. I ako ima nekoj brojce od celik bend ako moze da mi go pise.
Bi ti gi preporacala grupa respekti od skopje se deckite se extra i zabava i atmosvera znaat da napravat i ne se mnogu soleni
koro korona nie ja angaziravme pa ke vidime ,mnogu gi falese majka mi a i tuka nasi si se poznati sega imale i nov clen stransko mnogu dobro svirele