Дa дa зa oркестaр кoрoнa, имaле двa тaпaнa, зурлa, гaјдa и сите биле прoфесoри вo штип нa универзитетoт тaкa рaзбрaвме, aмa уште се мислиме дсли дa ги пoбaрaме дa прaшaме.
Оркестар Корона скоро сите се професори во средното музичко училиште, а Група Корона има мислам и на универзитетот
Sum gi slusala na svadba koga pravese edna moja komsika super se deckite,baska gi imam slusano i po klubovi kade sto nastapuvale...za cena neznam no znam deka nema da zgresite ako gi rezervirate,pogotovo vokalot Jane znae da pee se sto se vika od A do S
Здраво на сите! Благодарам на сите за советите и понудената помош. Инаку одлуката падна на дрим тим. Бев решен за челик бенд, имаа добра цена но при разговор со еден од членовите ми беше неколку пати напоменато дека не дозволуваат многу да им се мешам во репертоарот. Инаку цената им е 600€ Одлуката падна на дрим тим највеке поради пејачот. А секако и дечките свират фантастично, а и отворени се за секакви предлози. Имам можност да им го менувам репертоарот по моја желба, едноставно свират се што ти душа сака. Иште еднаш ви благодарам на сите за понудената помош.
Не сте згрешиле за изборот..инаку пеачот ми е братучед не да го фалам али стварно пее добро,башка сите во групата се со завршен музички факултет не се аматери...Многу среќа да имате и убаво да си поминете
<offtopic> Оној што силно љуби, мора да губи... Кај ми текна пак, не можам од глава да ја извадам сега. </offtopic>
Што мислите за Јордан Митев за свадба? Дали имате искуство со него или знаете некој...Сакаме да го ангажираме.
Една другарка има одено на свадба каде што пеел, пеел само негови песни, другарка ми вика не знаеле ниту една па досадно им било, младите секако не ги знаат неговите песни така да ќе биде монотоно