Zdravo feminki, ke moze li nekoja od vas da mi kaze impresii od Arija Bend? Deckive smenile sostav nekolku pati, momentalno se vo sklop so Jule Nikolovska i Goran gitaristot koj isto taka i pee. Fala
Добри се и искусни со свадби. Пред некој месец свиреа на моја братучетка, знаат да сменат ритам зависно од ситуацијата. И не правеа паузи освен една. Ако те интересира цена треба да прашам.
Fala za odgovorot, veke gi imam zakazano, samo nemav prasano lugje dali se zadovolni od niv. Inaku cenata e 850 evra
Има ли некој искуство со инструментал бенд?Дечкиве ги имаат донесено повеќе пати во градот и стварно се екстра.Ама незнам за свадби какви се.На јутуб гледав инструментал бенд и Бојан па инструментал и Божидар инструментал и Емил.Дали сите тројца се за разчична музика?Пр единиот повеќе за забавно другиот повеќе за народно па каква свадба сакаш со тој да договориш да дојде да ти пее на свадбата?? И која им е цената?
Здраво, ме имтересира дали имате некој предлог за ДЈ за афтерпарти за свадба, нешто латино и ретро би сакале да пушта? Ви благодарам
И мене ме интересира ДЈ или уште подобро некој состав кој доаѓа заедно со ДЈ и си имаат мешана програма, повеќе забавно ориентирана отколку на ора, и само по некое орце на почеток.
Пак јас.Вака сега.Домашните ни се согласија за забавно ама да си истерала свадбата како класична свадба со народно ама со добро народно со ора и чочеци а после тоа или дополнитени 2 саата забавно или еден час да скратиме од целата свадба и плус уште еден да доплатиме и 2 саата да биде забавно.Е сеа најдобри мислења видов за Панта Реи и Соната...И ми се свиѓа тоа шо Соната свиреле и латино..за забавен дел..(Само шо на ју туб никаде неможев да го најдам тоа?)Ама незнам какви се за народно...А Мислам дека нема да се нафатат они да дојдат и само 2 саати да го свираат забавниот дел...Пошо прашавме 1 група ни кажаа за 2 саати не ни исплаќа само..да се местиме да патуваме..Аи нема да има многу разлика во цена..Незнам што да праам...Дајте совети...
помош!!! кажувајте предлог за група? многу ги бендисав фамосо ама гледам ги фалите панта реи, па немозам видео да најдам од тие? ајде искусни невести...помош
Moze kontakt za devojkite so violina...sakam da mi svirat dodeka trae priemot- 1 h, kolku ti zemaa ako ne e tajna
Па за тебе само Панта Реи се. Тие така ги тераат свадбите прво стандардно со народно а потоа следи баш кажано бум како сосема друг бенд
Здраво девојки, постојано ве читам ама еве сега се зачленив. Ми треба вашата помош, ке може некој да ми го пише бројот од Панта Реи? Ке правам свадба но никако неможам да најдам број да ги исконтактирам. Фала многу
Дали некој до сега има искуство со некој помал состав од типот клавијатури, сакс и пејач за народниот дел и ДЈ за забавниот? Не мора да одат заедно, може и посебно, ама да прават добра забава. Помагајте луѓе почнувам да се препотувам више околу свадбава а тек почнаа подготовките.
Здраво, некој мислење за Адреналин бенд. Ние правиме свадба во септември, па и нема многу слободни бендови
Ми треба контакт од некоја група што свири староградски песни, чалгии за мала прослава во ресторан (по договор со ресторанот музиката ние да си ја донесеме). Ве молам кој знае да ми пише во инбокс. Фала ви однапред.