Утре треба да ги капарисаме Феникс група од Штип за на свадба, Амајлија ни беа зафатени за нашииот термин , Па доколку некоја од вас ги слушнала во живо или ви свиреле на свадба , да споделите искуства каква забава прават. На јутуб гледав, Ок ми изгледаат, весели ептен... А и баш ме изненадија со цената, доста ниска за разлика од сите други групи..
Pokraj peacot (Sencho ) ,peese i peackata Sani (Sanja Sany Grozdanovska) na mojata svadba i moram da ja pofalam .Predobro pee , mnogu ubava atmosfera napravija i dvajcata .Cela vecer se igrase , skoro site bea na noze, sto mnogu ni bese milo i na mene i na maz mi.
Групата Феникс свиреа на свадбата на братучед ми можам да кажам дека направија екстра забава,цела вечер се играше.Направија добра забава
Еве ја да ти кажам мое мислење за групата. Свиреа кај една другарка и она рече ги слушнале кај некои пријатели и направиле добра атмосфера, па затоа ги ангажирале. Мене не ми се допаднаа воопшто, ама зависи каква музика сакате. Они свират песни исто како пред 15 години па и повеќе што се свиреле на свадби. Мене ми се старомодни. Една другарка беше сега скоро на свадба кај што свиреле они и рече исто не биле добри како на првата кај што бевме (што значи не е баш до луѓето на свадбата). И она уште кажа дека била пред 10 години на свадба и они стварно направиле добра забава. Ама пред 10 години...
Јас бев минатиот викенд да ги видам на свадба ептен ми се засвиѓаа, многу добра атмосфера прават, исто така и за репертоар ми кажаа дека може да се договориме кој песни сакаме да ни ги свират.. За цената си се скроз одлични и професионални. Од мене топла препорака. Јас исто така ги капарисав за мојата свадба
Добри се дечките свиреа кај блиски пријатели на свадба е сега што на свадбата немаше доволно млади и не играа сите гости тоа е друго сепак се добри. Кај нас Амајлија Пробиштип свиреа на свадбата лудило направиа, но сепак ќе кажам дека помладокот ја прави атмосферата.
Sum slushnala deka Beni Non stop se dobri...samo site se nekako dosta skapi....nad 1000 evra ti se za 2 saati...i jas baram neshto ama poeftino... Mene mi treba nekoja grupa shto bi svirela pola vecer, shto ne e mnogu skapa a ne sviri selski pesni tuku neshto narodno makedonsko....znae nekoj takov bend?
zdravo sakam da ve prasam dali nekoj prisustvuval na svadba kade sto svirele orkestar favoriti zaedn so jordan mitev, dali jordan mitev pravi dobra zabava za svadba, ve molam za mislenje vi blagodaram