Кај мене свиреа тие. Презадоволна сум, воопшто не се седеше на свадбата. И на гостите им се допадна. Од Битола тие и Оскар ми се најдобри.
Кај нас на свадба свиреа фаворити со Туше не со Јордан направија мераклиска свадба. Сум била на свадба и со Јордан човекот е енергичен и прави забава ама не по мој кејф.
Ако мислиш на Јордан претежно негови песни пееше ги пееше и оние стандард свадварско,немаше забавен дел сигурно таков бил изборот на младите се на се не ми се допадна човекот изгледаше како да се нервира цела вечер незнам зошто ама не ми остави некој добар впечаток. А фаворити се добар избор.
pa mene toa mi e jas nesakam da gi pee negovite pesni, a mislam deka ne znet da peet zabavno zatoa mozi nemalo na svadbata, jas bev na krstevka kade sto peese toj i me bendisa e sega krstevka i svadba
Кај мене свиреа Деспина од Битола. Ги слушнавме во Прилеп на свадба, многу ни се свидоа па си ги викнавме и ние. Излезе дека воопшто не згрешивне.
Beni non stop? Dajte mi nekoe iskustvo okolu atmosferata sto ja pravi, normalno da ne bide cela vecer tuku samo odreden del od svadbata? Ili mozebi bi mozele da mi preporacate nekoe drugo bendce?
Девојки ве молам за мислења за Фортуна бенд - еден другар кој се занимава со музика ми ги испофали ептен многу. Ми се допаѓа тоа што го слушам на youtube ама немам никој близок што бил на свадба кај што свиреле они и малце сум скептична. Ве молам за мислења ваши или од ваши познаници како и за цена доколку знаете - уште немам ништо договорено па да знам од прилика
jas godinava bev kade sto svireja fortuna bend i da vi kazam deka voopsto ne mi ostavija dobar vpecatok zemaat 1000evra, a za tolku ne vredat. Koga dojdoja po nevestata mnogu pauzi praveja i na svadbata ne napravija dobra atmosfera toj bese moj vpecatok.
Хмм...не знам дали зборуваме за истата група затоа што јас преговарам за 600 еур - 650 еур со нив. Еве овие се https://www.facebook.com/Grupa-Fortuna-154220274631159/ Група фортуна биле, се извинувам
Преговарај си со група фортуна и не му ја мисли. Предобри се и одлични музичари и огромен репертоар на странско и македонско и српско, забава преубава прават. Сум била на неколку свадби кај што свиреле, направија одлична забава. А и цената им е супер
Епа вака....по коментарот бев уште по скептична и се јавив уште на неколку групи шо ги знам и сите беа зафатени...така да на крај се слушнав пак со Фортуна и договоривме они да бидат, па сеа со Господ напред... Ако не ја напраат они журката ќе се обидеме ние малце повеќе ☺ Здравје па ќе пишам како ќе биде догодина