1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Музика за свадба

Дискусија во 'Свадба' започната од flowergarden, 27 февруари 2011.

1. Masnicka.5

Masnicka.5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    893
    Јас на две свадби сум присуствувала каде што пееле Енерџи и топ журче имаше,исто така ги препорачувам и Дипломатик бенд нема да згрешите

На Mini90 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    Ние ги ангажиравме Премиер бенд. се надевам ќе бидат добри.

3. Mirana

Mirana Нов член

Се зачлени на:
    28 септември 2017
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo, me interesira dali nekoja od vas go ima brojot od Roki Bend (na Tose bendot)? Fala :*

4. marija_1990

marija_1990 Нов член

Се зачлени на:
    13 септември 2017
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    so sreka da vi e, na kraj kraeva ne e se do muzikata vie gledajte da ste raspolozeni i veseli i se ke e najubavo :)

5. *Sara*

*Sara* Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2017
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    399
    Здраво, да ми предложите добар бенд за свадба кој свири и пее народно и забавно. Побитен ми е забавниот дел, односно да не е она забавното мк и ју песни само, да има и рок и комерцијална музика

6. anebaby

anebaby Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2013
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    112
    Некој искуство од тумбао салса бенд? Свират ли народно барем саат време? Фала

7. SaNJaAaaAaa

SaNJaAaaAaa Популарен член

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    1.468
    Сум била на свадба кај шо свиреле, и така нешто, околу саат (+/-) свиреа народно. Не бев нешто воодушевена, ако си повеќе за латино музика, тогаш океј. Ама мисли и на гостите, пошо не баш секој сака да игра на таква музика. :)

8. nadelinka

nadelinka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    631
    Мене ми свиреа на свадба. Јас бев презадоволна, многу порфесионални и за секого по нешто. На Ренџов му дадовме насоки што сакаме или не сакаме. Јас дури и спомнав список за песни, ама ме пресече. Вика остави ме да ја почувствувам свадбата. И така и направив. Сепак е професионалец. Имаше народно со сите вообичаени познати песни - одлично изведени. Старите се изнаиграа, а и младите се загреаа. А за забавното немам зборови!!! Мене ме воодушеви, а и гостите после кажуваа дека се презадоволни!

Од друштвото на мене и на маж ми свиреа на уште 4 свадби на наши блиски и немаше утка на ниту една!

9. Aerial

Aerial Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2015
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    83
    Девојки јас би сакала поголем дел од свадбата да биде класичен со народни песни, меѓутоа би сакала да има и забавен дел. Препорака за некој добар бенд за забавниот дел кој би траел околу 1 или 2 саати?

10. Sofronko

Sofronko Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2017
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    995
    Нас ни свиреа мулти бенд одлични беа дечките, имавме и зурла, наоравија атмосфера одлична гостите не седнас еве и линк ќе ти пуштам од нив да видиш каква атмосфера ни направија, значи имаше народно, ора, чочеци и забавен дел, Дечките се закон, сегде ги препорачувам вредат за парите

11. Sofronko

Sofronko Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2017
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    995

12. Magik

Magik Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2016
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    75
    Libero Bend definitivno ii za narodno ii za zabavno

13. калин95

калин95 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2017
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    91
    амајлија бенд се незз од каде се ама досега единствено ми оставиле впечаток а и јордан митев е нумеро 1 човек е толку позитивен за таа работа што според мене тој ја прави свадбата повесела за ова верувајтеми

14. калин95

калин95 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2017
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    91
    а за забавно останат бенд значи само за забавниот дел ПЛАН Г од гостивар се дечките може имате слушнато за тоа си ја знаат работата премногу добро ! за ова не грешавате и приметувам последно време преокупирани се за вакви работи само за забавниот дел

15. strelkata

strelkata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    772
    Девојкии, што би кажале за жаре бербер и бендот? Дали се добар избор за свадба?

16. strelkata

strelkata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    772
    Со група академици .. јас прв пат слушам па ако некој знае за групава нека каже мислење :)

17. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Соната Велес свират и народно и забавно, и мк и ју и странски, и рок и балади, и латино и све... Ренџов исто добар е за забавно ама народниот дел малце не ми се свиѓа.

18. Elen4e89

Elen4e89 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    640
    Некој да ми каже колку земаат Амајлија бенд од Пробиштип? Ви благодарам за одговор.

19. Orchidea

Orchidea Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2017
    Пораки:
    1.553
    Допаѓања:
    2.808
    450-550 евра, веројатно цената зависи од тоа каде е свадбата, а мислам дека не одат по невеста. Ако сакаш можам да ти пишам бројче во лп.

20. Heleny

Heleny Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    876
    Никаде не прочитав ништо за Маестро бенд? Сте ги слушнале ли по свадби какви се, и колку бараат отприлика?