Кај нас свиреа и направија одлична атмосфера ма да земаа многу бакшиш па може и тоа влијаеше.Отпосле слушнав дека и не се труделе толку по свадби демек дојди отсвири отиди си незнам колку е точно ама за на две три свадби ова го слушнав.Сега барале 850 со по невеста демек ај може и за 800 и пола цена унапред да се плати.Јас искрено сакав Дрим тим да ми свират ама зафатени беа па многу избор немав јас трудна свадба набрзина.Пак ќе кажам кај нас беа феноменални сите рекоа музиката топ ние правевме 2016 сега незнам како е
Ги исконтактирав и непријатно ми е овде да пишам која сума ми ја побараа. Нејсе, Браво бенд?! Тоа се 4те момци, пошто читам поранешни коментари дека некоја девојка пеела... а сега што погледнав само тие 4ца се. Искуства некои?
Да, таа им е цената, просечни се, ама не знаат забавно да свират освен оние стандардни десетина песни што ги има по пола саат на секоја свадба у забавен дел.Инаку цела вечер само народно тераат.
Здраво феминки, ке може ли некоја од вас да ми каже импресии од Амајлија бенд од Скопје? Не гледам многу инфо последниов период за нив овде, дали се добри, свират ли забавно, прават ли атмосфера? Некој што во скоро време ги слушал на свадба или разбрал од некој друг? Дали имаат нов пеач од скоро или истиот состав е од пред 3-4 години? Вашиот одговор го ценам многу и ќе ми помогнете вие за одлука, бидејќи немам многу време... Најпрво барав бенд со виолина да биде малку поразлично и поинтересно, Панта Реи и Маестро се зафатени... Доколку знаете слични на нив ако може да ми предложете ве молам, ми треба итно!!
Pejacot ne mi se dopaga koa pee stoi od strana kaj masite kaj gostite sto sedat ili kaj vratata od kijnata i od tanu pee, ne pravi shtimul za onoj koj poveduva oro kako da otisol vo kafana i si pee od kak sto ke mu teknr, jas vo septemvri im bev na svadva i zatoa ti kazuvam, jas praev vo maj svadba i bev prezadovolna od multibend i plus dzelo destanovski na kaval i zurla ni svirese imas pogore klipovi od mene vidi irazmislisi ednas pravis svadba i ti treba mn dobra atmosfera
На сите свадби што имам присуствувано најубава веселба ми имаат направено Бекрии и Корона. Соната од Штип најлоша. Пејачот ми е педерастичен.
Оркестар Корона од Штип https://www.facebook.com/corona.stip.3?fref=pb&hc_location=profile_browser Верувајте, никој нема да ви ја заборави свадбата! Препрепредобри се.
Zdravo, da ve prasam sto mislite za Kate i Neli ti rekov? Nekoj skoro da ima prisustvuvano na nivna svirka? Fala
Happy End Доколку сакате културна и одлична музика. На кој му треба совет може да ми се обрати во ПП.
На свадбата од мојата сестра свиреа Екстра бенд од Скопје! После тоа уште неколку пати отидов на места каде настапува таа група и искуство феноменално! А ако сакате баш жива и весела свадба, баш џумбус, гарантирам нема да згрешите со Кисми!!
Здраво девојки, Ве молам за мислење. Дали бил некој на свадба каде што свиреле Блу Фанку Индивидуалс и како беше во однос на народно/забавно? Дали покриваат се добро? Кај нив ми е дилемата за народоното, не сум баш сигурна како ќе звучи. Другата опција се Кате и Нели ти реков, за кои прашањето е обратно, односно дали забавниот дел го покриваат ок и дали свират странско, не само мкд/српско забавно? Благодарам
Кажувајте група која свири подеднакво добро и народно и забавно. Ги барав Арија ама зафатени се. Под забавно подразбирам понови песни, не оние истите 223305, моји су другови и слично. Може латино, рок...