Здраво девојки, Ве молам предлог за бенд за свадба некој cover band како south park што свири поп, рок (англиска, македонска и српска музика) и DJ за афтер Thanksss
Здраво дечки, сакам да ве прашам за Екстра бенд, сакам да ги закажам сега па дали имате некои искуства, забелешки и не дај боже лоши критики
Благодарам за одговорот, да искористам да прашам и за круна бенд, тој бил уствари пејачот Орде од Лајв бенд сега си направил нова група. Многу го фалат а гледам низ форумот нема никаков коментар за нив па ако некој знае нешто би ми помогнале многу да се одлучам.
Bez navreda ama kaj sto sum bila i peel on nekako katastrofa mi e, samata si odlucuvas no jas ne Bi go viknala naj iskreno...
Ние ќе правиме мала прослава околу 60-80 луѓе, минатата година се регистриравме, а сега ќе се венчаме и ќе го крстиме бебуш. Прославата нема да биде типична свадба, па ја договараме Билјана Ѓошева што пееше на Идол, а подоцна и во Тумбао салса бенд кој веќе не постои,но ни се допаѓа многу тој стил. Таа ќе биде со уште еден на синтисајзер и тоа ќе не чини 500 евра. Што мислите? Дали е скапо и дали некој случајно ја слушал во живо?
Super se,sega bev vo sabotata na 12.06.21 na svadba..oni svirea i se odlicni...gi prasav za cena od 750 do 800evra baraat za svadba