Мислење за група Феникс од Штип? Прават ли добра атмосфера на свадби?? Дали се добри и со забавниот дел??
Моментално најдобриот бенд за свадба кај нас. На многу свадби сум била кај свиреа оно, беа и кај брат ми. Подобра журка и свадба и да посакавме не можеше да добиеме. Мое мислење и мој вкус секако.
Да ти кажам да дојде она со уште еден на синтисајзер ни побара 700 евра, ни се виде многу и ги договоривме Панта Реи за 650 ама 5 луѓе
Mi treba predlog bend slicen na toj na Rendzov, samo vo pomal sostav, 3-4 max. I ne znam zosto zabavnive bendovi mislat deka mozat so istiot repertoar od kafic da svirat i na svadba. Zosto nekoj bi sakal Uptown funk da ja slusa, na primer? Super pesna ama za sabota navecer...
Да прашам искуство за свадба со Спасен Силјановски, Дамјан Стојановски или Влатко Миладиновски? И каде можам да најдам бреоеви за контакт?
Добро бе бендовиве отишле со цени до небо. Дали има некој пристоен бенд малку народно повеќе забавно и без зимање невести за 600-700€ или такво нешто не постои? Амајлија од Пробиштип на сите могучи свадби свиреа околу 600€ сега ги прашуваме 900€ со попуст за нас и тоа зашто не знаеле дека даваме мн бакшижи.
Здраво на сите, Јас сум нов член на форумов па сакав да прашам за мислење за Форца бенд од Штип. Дали ги има некој слушано на свадба и дали прават добра атмосфера? Ние ги сакавме Арија, меѓутоа се резервирани за нашиот датум, па сега бараме други опции за бенд што свири и народно и забавно.. ако има некој за да предложи, нека пише.. Фала ви однапред.
Ти благодарам. А дали се мн народно или има можност за договарање пто да ти свират. Моментално мм преговара до Play bend тие некој ги имаше испофалено тука на форумот, не знам мн ми е страв да не утнеме со музикава она е малте не најбитна
Има простор, кај другар ми свиреа повеќе како староградски, а не она свадбарските како што си знаеме. Добри беа, јас не сум многу фан, повеќе сакам традиционални свадби со нашите свадбарски ама за тие што сакаат таква музика, добар избор се.
Феникс од Штип. Со идење по невеста 600 или 650 ги договоривме, за репертоарот рекоа да си одбереме што сакаме да ни свират.
Здраво, ве молам за мислење, кој од следниве бендови прави најдобра атмосфера на свадба? Feedback band, Tandemi, Kate Brezeva I Sonata Skandal Sastaf, Diplomatik Band или Zarina??? Во голема дилема сме.... Ни треба мислење....
Zdravo devojchinja... Mi treba golema pomosh... Rezerviravme za svadba vo Ohrid vo Ostrovo-Sv.Naum i sega sme po potraga po muzika.. So momcheto imavme pikirano edni grupa Gezme... Ne ni pobaraa mnogu 500 eur so pat... Ama tie se tamburashi... Ni rekoa deka idat i po svadbi... Iskreno takov e tamu ambientot... Ne e za klasichna svadba so tapani... No me interesira dali nekoj bil na takva svadba... Kakva zabava bi se napravilo? I dokolku imate predlog Ve molam dami dadete
04.06... I sega so muzikata maka si machime... Nie sakame tamburashi koi svirat i po svadbi..grupa gezme... Ama od doma ni vikaat ne a na nas ne ni e da pravime klasichna svadba... Tuku zabava... So 70-80 gosti...