Не сум била на таква свадба, не знам. Ама тоа е ваша свадба, ваш и само ваш ден. Правете така како што вие си сакате и си имате замислено. Како и да се одлучите, секогаш постои некој што нема да му се свиѓа нешто. Гледајте вас да ви биде убаво.
Kje poludam... 1000 eur se site muziki... Ne im odgovara cenata... A od druga strana tamburashi nikoj ne se veselel plus i dj kje imame ama nema dokazuvanje so stari...
Те разбирам потполно. Ама вие правите свадба за да им направите кејф на вашите дома? Или за ваш кејф?
Не дум била ама сум слушнала само пофлни зборови за таа група. Не им прави мерак на стари ке ти е криво подоцна.
Ama extra se... Koga proguglav so zdravko cholich svirat... Mile kuzmanovski... I iskreno se so normalna cena... 400eur za 4ca koi svirat i 100 eur za pat od kumanovo do ohrid... Shto za periodov kakvi se cenite e djabe
Пред 4ипол год толку беа 500-600. Од тогаш навака не знам, најди ги на фб Трајче Кате Соната и пиши им,многу се фини. Секаква музика свират и одлична забава прават, отворени се за договор околу плејлиста.
За се што послушав се покајав, иако на прсти се бројат "советите". Како што сакате вие, така направете. Не можеш да им угодиш на сите, и пред и потоа. Затоа правете како што вие сте си замислиле и онака како што вие сакате. Оти денот е ваш!
Vidi na fb grupa Zarina tie se od Struga,svirat klasichno(so tapani i cela grupa ili kako sho barash).Probaj pishi im.
Здраво Јас ни свиреа на свадбата Дипломатик Бенд и стварно беше многу убаво ептен атмосфера направија...пред 5 години цената им беше 500 евра и во таа цена спаѓаше и идење по невеста..Супер се дечките нема да погрешите,а за другите незнам
Пред 5години и кај нас свиреа Дипломатик бенд надвор од Ск и плативме 700е брз одење по невеста. Супер поминавме ,прават забава супер, ги препорачувам.
Ми требаат препораки за некој бенд или дуо за веселба. Онака за забава, не народни песни, културно. Прославата е до 50 луѓе, може да претпоставите како имам замислено. Онака пријатно да ти е додека седиш да ги слушаш.
Нас на регистрација ни свиреа AQustico Band, значи секоја чест, младо старо сите на нозе, свират поп-рок, ретро, лепота а побараа смешни 8000 ден, презадоволни сите! За свадба ги имаме букирано Балкан Бенд, 2019та ги договаравме па ни побараа 700е + 50е за по невеста а по невеста го праќале Бока Конга.