Девојки, Сакам да прашам за предлог бенд кој би свирел на свадба само во првичниот дел со по некое орце за почеток а потоа со забавно ех-ју македонски итн. додека за вториот дел сакаме да најмиме ДЈ. Доколку имате некои предлози слободно пишете ми како би побарале понуди со ценички. Благодарам многуу
Здраво на сите, нова сум на форумов и планираме свадба во јуни. До сега што се информирав за бендови за јуни, или немаат место или се прескапи. ДЈ е најлесно да најдам за вториот дел, со вереникот веќе знаеме што сакаме и тоа ми е решено, него што да правам за бенд, изгледа најтешко ќе биде да се најде? Од лани или што сте барале понуди оваа година некој да препорачате бар да добијам насоки при бирање бенд. Фала девојки
Здраво на сите, на крај се одлучивме за Соната со Катерина Брезева.... Дилемата беше меѓу нив и Фаворит или Дипломати бенд..... Што мислите? Сакаме да биде весело, а гледам на нет Катерина само балади пее.... Да не ја утнавме?
Zdravo devojki, mi treba pomos itno planirame svadba za vo juli, od po poznatite bendovi (barem za mene ) nikoj ne e sloboden. Se slusnav so Daniel od Respekt bend ili Story band im e novoto ime. Dali moze da mi kazete mislenje za niv ? Jas nemam nikakvo iskustvo, ne sum gi slusnala prethodno ♀️
Некој искуство со Тајфата на зц? Ги договоривме за регистрација во ресторант и вака ко за договор супер фини испаднаа и коректни. Не сум ги слушала па немам искуство каква забава прават. Конкретно сакаме забавна и староградска музика, нема да има многу ора чочеци. Дали направивме добар избор?
Девојки На Екстра Бенд им е даден 150 евра капар пред короната за свадба, сега свадбата нема да се одржи, а капарот не сакаат да го вратат.. Ако сака некој да да ми излезе во пресрет го преземе капарот може да се договориме Мислам ако некој планирал да ги вика за свадба..
Здраво женски. Прашавме неколку сите се зафатени за нашата дата. Кажете некои бендови од јужниот дел.. Гевгелија, Валандово, струмица..
Јас бев на две свадби кај што свиреа уште многу одамна и ми се допаднаа, беше доста весело. Ги закажав и за кај мене на свадба, се надевам добро ќе е, а и искрено дадоа баш пристапна цена за разлика од другите за кои се распрашував. Кога ви е свадбата на вас?
Епа супер, со среќа нека е. Сеуште немаме одлучено за датум и месец. А за китење во ресторан дали имаш најдено?
Не знам од кај си ама да знаеш рестораните веќе немаат слободно сабота и недела, ние уште во февруари закажавме и испадна петок, бидејќи немаше ништо друго слободно до крај септември освен по некој петок... имам инаку најдено да, истите ќе китат и по дома, ќе праат китенки тоа се и во ресторанот ќе накитат. Од кај си ти?
Не сме од ист град, од Тетово сум јас.. Ќе ни китат Bella, ама не верувам дека предлогов ќе ти врши работа Мислев си од Тетово или Гостивар.