Нас ни се веќе резервирани уште 2020та ама само преместувавме ради ситуацијава + бебе, слушнавме одлични препораки. Не знам за кој период планирате, ние сме мај и ептен беа тенки со термини тогаш. И јас би сакала да слушнам мислење друго за нив
Плеј бенд со Филип Божиновски или Премиум бенд? Јас сум скептична за Филип бидејќи ми изгледа некако како статичен, како без енергија за на свадба.
За свадбата моја скоро 3 илјади евра потрошивме за музика. Беа Анета Молика после тоа беше Дамјан Стојановски и како главна ѕвезда на вечерта беше Ана Бекута и никој не знаеше дека ќе дојди јас ја поканив прифари све добро и кога ја повикав да влезе во сала сите(околу 500 гости) занемеа.
E kako be vaka? Znaci ne se normalni ic ne e vo red ova aj da bilo do vas ama od kaj da se ste znaele za koronava..gluposti
Од 22 до 3 по полноќ 2780 Евра ми побара ама јас и од желба и бидејќи во нејзините песни и дадов 3000 и плус беше кај мене 2 дена ја шетав ни Скопје.
Девојки дајте предлог за бенд за свадба, ама да свират забавно, поп/рок, странско нешто, без ора и такви работи...
Bad-Ass-All odlicni, dolgo se prisutni na scena I pravat predobra zabava a I kako sto znam pristapna cena imaat.