Babybelle алал да ти е за изборот на Академци...кај мене свиреа они и направија незаборавна вечер,каде што сите коментираа колку било се феноменално,дека според мене музиката има многу големо значење за свадбата да биде весела Со среќа нека ти е и да имаш многу весела свадба,па чекаме впечатоци
Ние се мислевме многу, и на крај на последната свадба каде што бевме оваа година ги слушнавме Кате и нели ти реков по 100 пат, и дефинитивно ми се врв. Репертоар, каков сакаш-таков. Се е возможно, башка Кате не изгледа ко кафанска певаљка. Сега веќе мирно спијам! Скопски боеми прават циркуз од свадбите, се разочарав, Академци ми се скапи, Биоритам не ми се допаѓаат, знам не е во ред нешто со мене , Фортуна се мноооогу добри, и тие ни беа во потесниот круг, но овие се подобри. После 5 месеци статистика, падна изборот!
Фала многу Ане-ск! ќе ви пишам импресии, ама има уште доста време до мај Елена.мак, мислам дека и вие сте направиле одличен избор! тие Фортуна не ги знам, а гледам ги фалат тука, ама ако не испаднеше со Академци, Нели ти реков и Соната (Велес) ми беа солуција. Ептен ми се свиѓа Кате, а и целата група изгледа многу културно. Она што го имам заклучено е дека музиката е број еден приоритет на свадба, втор по ред е ресторанот со храната и услугата за гостите да бидат расположени. Друго ништо не ми е важно...фустан, китенки, митенки....ништо!
Ја ги подредив музика, фотограф, бурми, ресторан... И не отстапив од кажаното, башка вереникот се слагаше со мене. За Кате знам дека не зграшивме, одлична е жената, и може се да испее. Ја слушав Коштана како ја пее во живо, мислам ќе се треснев од земја од кеифови, хахаха!
елена не сакам да те разочарувам сепак се си е индивидуално но кате и нејзината група за на свадба по кажување од блиски луѓе не ги бива за на свадба. коментарите се дека се многу стегнати и нема атмосфера. значи не зборам да се траскаат од земја но сепак треба да шират позитивна енергија, кате пее одлично тоа не се спори но на свадба треба весело нешто српско живо итн. те молам немој да ме сватиш погрешно ова го кажувам со најдобра намера. јас свадбата ја поминав и верувај дека музиката е најбитана. е сега чим си ги видела и се во ред за вас тоа е друго сепак јас некако се чуствував долќна да кажам
Фала ти на мислењето, секој си има право! Ваму на свадбата каде што бевме, имаа направено атмосвера, мтов да стане. А за време на вечерата Кате ја пееше Коштана, мислам лудница беше. Ние не сакаме српско, освен 3 песни ништо друго. Ама затоа, наши изворни ќе има мноооогу, и забавен дел, во кој што ќе бидат уклучени и други луќе, мене пола фамилија ми се музичари. Така да, ќе нема простор за грешка!
Ke moze li da mi kazete kontakt od Kate (Neli ti rekov) nikako nemozam da najdam broj. Pozdrav! [mod-kirilica:2oie67fz][/mod-kirilica:2oie67fz]
Јас ви ги препорачувам Дежа Ву бенд http://www.facebook.com/pages/Deja-VU-b ... ts&fref=ts Тие свиреа на мојата свадба и направија вистинска журка, буквално немаше гостин кој не ја пофали музиката. Нема нешто што не знаат да свират народно, забавно, латино, YU, странско...
а ги имате ли слушано група ДО-РЕ-МИ од Велес и што мислите добри ли се? Јас имам присуствувано на една свадба каде што свиреа тие и направија одлична атмосфера, али некои пак велат дека не се добри па ме интересира ваше мислење ако имате слушнато за нив
Да ги известам сите феминки дека група соната од велес се зафатени до месец јули 2013, имаат два три дена од јуни и тоа само недели.Ние си закажавме на време, затоа 8/9 месеци претходно закажување за соната.Поздрав
podobra muzika od sonata od veles za svadba nema. kaj mene svirea i navistina napravija mn ubava atmosfera. site gosti bea mn zadovolni, i uste na svadbata edna drugarka odma gi kaparisa za nejzinata svadba, a podocna i bratucetka mi.
Јас со голем ќеф ги препорачувам група Јупитер заедно со Ленче и Горан Кукиќ.Значи луѓето напраја ршум на свадбата последно каде што бев и му реков на мојот иден сопруг -на нашата свадба здравје ги сакам тие и никој друг.Цената им е 500 евра,малце се скапички ама се врвни професиналци за на свадба и правење на вистинска атмосфера.Дури и тие што никогаш не би станале ги натераа да станад да играт.Јас се изненадив пријатно од нив и ми станаа број еден за нашата свадба.
ИлиПили распрашајте се убаво за Ленче и Горан. Една другарка прашуваше за нив и’ побараа 800 евра за свадбата, и тоа ти зборувам пред околу 3 години.
Да прашам дали има некој искуство со групата ДРИМ ТИМ? Мислам дека од Кавадарци се дечките и имам слушнато многу пофални зборови за нив.
Морам да ги пофалам Алтернатор. На мојата свадба дефинитивно ке се тие,или Модус. http://www.youtube.com/watch?v=g1if9IQ7l0w http://www.youtube.com/watch?v=qBXTffEqBPs
НА последната свадба каде што бевме некаде октомври месец баш ги прашавме тие што правеа свадба рекоа дека им побарале 500 евра,толку им платиле .До душа не се знае кај нив се менува цената често не знам кога ќе ги прашаме нас може да ни речат повеќе.Сепак има време до тогаш уште многу иако би сакала многу баш тие да свират на нашата свадба и фала ти на информацијата .
jas si gi zakazav alternator uste pred nekoj mesec za vo maj 2013 bidejki imale mnogu angazmani sakav da mi bidi sigurno inace se stvarno fenomenalni i ne se ekstremno skapi