Бев пред една недела на свадба кај нив. Ептен се океј и културни, и прават добра забава. Мене лично само некои пресврти кон српско не ми се свиѓаат, ама така си сакале младоженците. Беше забавна свадба, гостите беа баш разиграни. Цената им беше 1000 евра.
Да пишам имресии од свабдата и јас, и онака не сум пишала одмана на форумот. Значи Play Bend и Филип Божиновски се екстра, бев прескептик и се потресував ама испадна и подобро од очекуваното. Дечките свират секаква музика и забавни и латино и народно, за се се договараш. Немам збор ние теравме по невообичаена шема тргнавме традиционално, па имавме и фолклорно друштво, па продолживме со забавно и жонглери со оган и на крај вокали и диџеј. Се излезе баш како што сакавме особено јас бев малку понапорна ама музиката е најбитна
Дечки да не знаете колку бараат Енерџи бенд? Сестра ми закажа свадба другата година во август можно е и да не се слободни со оглед на тоа дека се чека кај нив баш долго...
Кај една другарка свиреа...предобри, културни, фини песни. Искрено Кате ми личи многу пасивна ама ептен беше добра, грмеше.
Zdravo, im pisav na fb na profilot, no nemam odgovor. Dali imate kontakt telefon, mail ili bilo sto kade mozam da stapam direktno vo komunikacija so niv? Ti blagodaram mnogu odnapred
Believer те молам подетално инфо. Колку плативте? Имаше и народно и забавно? Јас на свадба пред 5-6 години бев каде што свиреа само браќата, тогаш немаа нивен бенд и преубава атмосфера направија.