искуство со харизма бенд? вака добро свират колку што имам видено по сториња, и ако знаете и колку бараат?
Jas prisistvuvav na svadba kaj sto svirea ok se ,no imase del kaj sto svirea patriotski pesni I nekoi dosadni ora. Ama verojatno ti se dogovaraa sto da svirat.
@Ula дали може да ми кажеш која цена се? Знам дека за следната година ќе имаат поскапување.. Ти благодарам
Ние ги имаме закажано за во јули 2023, договорот се случи негде август тогаш сеуште им беше 900 евра цената.
Се е договор. Ние пример немавме оние за кум, кума …. Одлучни од страт бевме за тоа. Со договор се бива, што сакате тоа свират.
Тоа на музиката кажуваш дека кој сака да е, без наше/ваше одобрение нема исполнување желби. На крајот од денот јас плаќам и нема некоја пијана будала да ми запиња за некоја песна. Ова ме потсети кога моите биле на некоја свадба пред 35-6 год. некоја пијана будала цела вечер плаќала и цела вечер една песна се вртела. Јас вака има да го спакувам за 1 минута да ми се губи. Мислам веќе нема вакви работи, ретко ретко да има исполнување желби на гости.
Здраво Феминки, ме интересира мислење, предлог и цена доколку знаете за некој бенд. Сакам да можат да свират се
На прв роденден кај што свиреа...не ми се допаднаа баш беа само 4рица и баш од тоше песни свиреа убаво за уши ама...не знам за свадба како би изгледале (може си имаат допуна и договор ) а можеби и ствар вкус си е за музика...и доста скапо ми се виде (исто кој колку си може)
Здраво девојки, дали некоја била на свабда каде настапуваат Александар и Дац со Брастети? Братучетка моја беше и кажа дека било многу убаво, па сакав да слушнам и други мислења.. Исто може и предлог за друг бенд, да не е класична свадбарска музика.
Женска ние ги договоривме мн одамна и ги плативме 750€, сега ветубам дека се покапени ама колку не знам
Definitivno se najdobri, za zal nemaa termin za naredna godina gi baravme za svadba, sega zavisi koga e vasata